БлогиГоворити про безпеку на дорогах немає сенсу

Говорити про безпеку на дорогах немає сенсу

-

- Advertisment -

Моя ініціатива обладнати "швидкі" відеореєстраторами виникла не раптово. Все своє життя я їжджу за кермом. А останнім часом – із водієм, тож є можливість побачити, що відбувається на дорогах.

На жаль, у нашій країні говорити про безпеку на дорогах немає сенсу. Бо вона відсутня. Всі ми постійно перебуваємо в небезпеці, оскільки люди порушують Правила дорожнього руху, вважають, що це – нормально, а ДАІвці – хабарники. Хоча насправді вони не хабарники, а корупціонери. Оскільки ті штрафи, які вони збирають, мають іти до бюджету, а не їм у кишеню. Тому це корупція, а не хабарництво.

Написавши вчора про свою ідею щодо відеореєстраторів для "швидких" у Facebook, побачив, що вона вже встигла досить широко розійтися. Зараз до мене звертаються з різних куточків України, щоб я описав розлогіше свою пропозицію.

Узагалі хотілося б, щоб з моєї ініціативи виник цілий рух. На мене вчора вже вийшла група юристів, які борються за безпеку на дорогах. Вони хочуть допомагати, подавати до суду, коли на реєстратор будуть записані правопорушення. Наприклад, їхатиме "швидка", її не пропустили, номер авто зафіксували, уже можна з'ясовувати і судитися.

У всіх членів моєї сім'ї в автомобілях стоять дешеві китайські відеореєстратори. З того часу їздити стало спокійніше. Колись невістка потрапила в аварію. До неї підійшов хлопець, почав щось обурюватися… Опісля побачив відеореєстратор і перестав сперечатися. Слід поставити відеореєстратор, і низка проблем зникне.

Я вважаю, що кожен має почати із себе, робити щось корисне. Ми ж усі допомагаємо АТО, купуємо туди броньовані авто, матраци, передаємо гроші. Давайте щось робити і тут. Там ми захищаємо життя наших військових, давайте тут захистимо своє життя та життя наших рідних.

Думаю, встановлення відеореєстраторів пришвидшить рух "швидкої", скоротить час приїзду на виклик, а значить може врятувати життя. А врятувавши одне життя, ти рятуєш весь Світ…

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
- Advertisement -

В Умані “на гарячому” затримали збувача вогнепальної зброї

За процесуального керівництва прокурорів Уманської окружної прокуратури повідомили про підозру 42-річному чоловіку за фактом незаконного придбання, зберігання, носіння та...

На Черкащині судитимуть водія, який пропонував хабар поліцейським

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт проти жителя міста Черкаси, який запропонував неправомірну вигоду працівникам поліції. Про це повідомляє...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x