НовиниШестеро колишніх черкаських "беркутівців" втекли в Росію – джерело

Шестеро колишніх черкаських "беркутівців" втекли в Росію – джерело

-

- Advertisment -

Шестеро колишніх бійців черкаської роти "Беркут" після розформування їхнього спецпідрозділу написали рапорти і втекли в Росію. Серед них – бійці із прізвищами Ворона та Бахмет.

Про це виданню "Новини Черкащини" стало відомо із власних джерел.

Інформацію про перебування колишніх черкаських спецпризначенців за межами України підтвердив і генерал міліції, екс-керівник УМВС України в Черкаській області Микола Каплій.

"Коли били дітей на Майдані, черкаські "беркутівці" теж там брали участь. Це не лише мої слова, про це говорив у свідченнях і скандальний начальник міліції Києва Валерій Коряк, – зазначив Микола Каплій. – Є інформація, що вони (колишні "беркутівці") відбували не тільки в Росію, а і в Крим, і на Схід, де зараз вбивають наших військових".

Водночас начальнику управління МВС України в Черкаській області Владиславу Пустоваруневідомо про місцеперебування своїх колишніх колег.

"За минулий рік з осіб, що проходили службу в колишньому спецпідрозділі "Беркут" звільнено 13 осіб. Ще 6 переведено до інших підрозділів: батальйон патрульної служби, карний розшук, ДСБЕЗ, "Сокіл". Що ж до місця перебування колишніх бійців "Беркуту", у мене такої інформації немає. В УМВС не відслідковують долю колишніх працівників", – повідомив начальник черкаської міліції.

Раніше МВС повідомляло, що територію України покинули 67 службовців "Беркуту", більшість з них – бійці з Донецька та Луганська. Відомо, що деякі з них продовжують неформально "служити" на території окупованого Криму, інші – були прийняті в ряди російського ОМОНу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x