БлогиДріб'язковість – антонім до пожертви до Батьківщини.

Дріб'язковість – антонім до пожертви до Батьківщини.

-

- Advertisment -

За останні два тижні підсів на американский серіал "Homeland", в перекладі "Батьківщина" . Раджу всім, хто зараз на карантині. Він дуже детально розповідає про тонкощі роботи розвідки і про самопожертву до Батьківщини.

Так от, про Батьківщину.

Роман Діскант сьогодні підняв питання, щоб за наш з вами міський бюджет возили працівників супермаркетів на роботу. І я розумію що логічна необхідність діставатись працівникам магазинів на роботу і справді є, адже вони забезпечують нас продуктами, за що їм шана. Так само , як працівники водоканалу забезпечують нас водою, а працівники Маклауту – інтернетом і весь процес роботи в місті налагоджений для того щоб всім було ситно і комфортно.

Але складається враження що поки одні підприємці , втрачаючи прибуток, витрачають останні кошти на допомогу Державі у боротьбі з коронавірусом , інші намагаються знайти в цьому зиск. Мережа "Делікат" щодня, а особливо за останній тиждень заробляє шалені статки, а возити працівників хоче за міський рахунок. От що означає термін "дріб"язковість", де я особисто спостерігаю антономічність з пожертвою до Батьківщини.

Я дуже сподіваюсь що Роман Володимирович гарячканув і більше такі питання не виноситиме, а власним прикладом покаже що бізнесмени в такий скрутний час мають надавати , а не просити фінансову допомогу.

Звертаюсь до всіх: залишайтесь людьми і під час війни, і під час голоду, і під час пандемії.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Дмитро Кухарчук
Дмитро Кухарчук
Лідер черкаського "Національного корпусу"
- Advertisement -

Жителів Черкаської області попереджають про заморозки

На території Черкаської області похолодало. Температура повітря продовжить знижуватися. Про це пише директор Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань. Атмосферний...

У Чигирині водій насмерть збив пішохода, який переходив дорогу

ДТП сталася 6 травня на вулиці Богдана Хмельницького в Чигирині. Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області. Водій автомобіля ВАЗ-21099...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x