додому Блоги Черкащина програла вибори до Верховної Ради

Черкащина програла вибори до Верховної Ради

0

Кілька слів про вибори до Верховної Ради. Вважаю, що їх Черкащина програла, звівши нанівець усе те, за що боролися люди на Майдані, і за що загинула Небесна Сотня. Адже по мажоритарці люди знову обрали представників колишньої злочинної влади, тих, хто голосував за диктаторські закони 16 січня. Шкода, що закон про люстрацію, який нещодавно підписав президент, не передбачив люстрацію колишніх нардепів – прислужників злочинного режиму Януковича.

Програшем не тільки для Черкащини, а й для усієї України я вважаю і те, що до Верховної Ради не потрапив мій товариш, справжній патріот і борець за Україну Леонід Даценко. Перемогу в нього брутально вкрали. Методи, якими це було зроблено, брудні і мало чим відрізняються від тих, якими користувалася влада регіоналів. Голоси, які належали Леоніду Даценку, відтягнули на себе аж два його клони-однофамільці, а також кандидати від демократичних політичних сил: декого з них навмисне виставили у противагу Даценкові, як найрейтинговішому кандидату. Зіграли свою роль і потоки брехливого чорного піару, які вихлюпнули на Леоніда Даценка політичні опоненти.

Та й після оголошення результатів виборів офіційний переможець перегонів Владислав Голуб не залишив у спокої свого конкурента. Він публічно поливає брудом Леоніда Даценка, неправдиво звинувачуючи його у домовленостях із Тулубом та іншими регіоналами. Можливо, Владиславу Голубу, про якого на Черкащині дізналися лише за півтора місяці до виборів, і невідомо, що саме Леоніда Даценка Тулуб називав ворогом №1. Що саме Даценко створив і очолив на Черкащині Об’єднану опозицію, і створив у Черкаській області потужний спротив регіоналівській банді. Що саме за перемогу Даценка та проти виборчих фальсифікацій стояв люд на канівському Майдані восени 2012. Та це пам’ятають черкащани.

Леонід Даценко свою перемогу здобув у важкій боротьбі, в умовах шаленого тиску з боку тодішньої влади. Він побув депутатом менше року. Та за цей період зустрівся із громадою кожного міста і села свого округу; у живому спілкуванні з народом дізнавався про реальні проблеми людей і по мірі можливостей допомагав їх вирішувати. За час свого депутатства Даценко жодного разу не заплямував своє ім’я голосуванням за антиукраїнські закони. Як скористається своїм мандатом нинішній переможець виборчих перегонів по 197 округу, черкащани побачать і згодом дадуть свою оцінку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version