НовиниЧеркаси«Закладається логістична складова»: у Черкасах пояснили, чому закуповують філе...

«Закладається логістична складова»: у Черкасах пояснили, чому закуповують філе по 220 грн

-

- Advertisment -

Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради висловив свою позицію щодо коштовної закупівлі мяса для харчування дітей в школах і садочках міста. Про це повідомляється на офіційній сторінці Департаменту в мережі Фейсбук.

«Департаментом, як Закупівельником, при оголошенні торгів встановлюється лише загальна вартість процедури і загальний обсяг продукції, який має бути поставлений протягом року до дошкільних навчальних закладів Черкас. Тобто департаментом освіти та гуманітарної політики, як замовником, не встановлюється вартість за 1 кг продукції.

Також хочемо наголосити, що всі охочі вільно беруть участь в аукціоні у системі «Prozorro» під час якого вартість закупівлі може бути знижена самими ж учасниками. Проте, в цих торгах узяв участь лише один учасник, який вартість не зменшував», – зазначається в повідомленні.

Чиновники наголошують, що в загальну вартість учасники процедури закладають не лише ціну самого товару, а й логістичні послуги, супутні витрати, тощо. Потрібно враховувати, що постачальник будь-якої продукції в садочки міста робить доставку протягом одного року два рази на тиждень у 53 навчальні заклади міста Черкаси.

Відповідно логістичні послуги, супутні витрати тощо, які також закладає постачальник у вартість беручи участь в процедурі закупівлі, може різнитись з аналогічними закупівлями інших територіальних громад, оскільки потрібно враховувати різну відстань та кількість точок доставки, тощо.

В департаменті зазначили, що стосовно цієї закупівлі вже підписана додаткова угода на зменшення вартості курячого філе.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x