НовиниБезпекаМафіозі Черкас: якими побачив штучний інтелект кримінальників міста

Мафіозі Черкас: якими побачив штучний інтелект кримінальників міста

-

- Advertisment -

Штучний інтелект зобразив мафіозі Черкас. Саме такими він побачив чоловічі і жіночі обличчя черкаських кримінальників. Відео мафіозі виклав на своєму ТІК-Ток каналі користувач Skull.

Чоловічу мафію Черкас штучний інтелект побачив молодими стильними чоловіками. Вони стоять на фоні лісу біля якихось занедбаних будівель. «Черкаси ніби з Голівуду повернулися», – зазначили в коментарях під відео дописувачка.

Жінок мафіозі з Черкас штучний інтелект побачив, як молодих вродливих дівчат в темних окулярах і стильному одязі. «В Че, то реально молодняк. Гордість», – написала одна із дописувачок.

Насправді кримінальники Черкас мають зовсім інший вигляд. Більшість із них нині «відпочивають» на черкаських кладовищах, а інші стали – бізнесменами та авторитетними людьми.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • Розстріляні «герої»: останній шлях кримінальних авторитетів Черкас (Фото)

    Черкаси через лихі 90-ті, постійні перестрілки та регулярні замовні вбивства часто асоціювали із американським Чикаго, де в 30-х роках місцеві бандити вирішували свої питання за допомогою автоматних черг.

    За підрахунками vikka.ua, за 30 років незалежності України у Черкасах вбили 22 кримінальники. Ще з десяток – зникли безвісти.

    Більшість із цих людей поховані на кладовищах № 3 та 4, що по вулиці Руставі. Майже всі вони знайшли останній спокій на одному «п’ятачку» в радіусі 200 метрів. Окремо лише поховали Ігоря Кігіма, а розстріляного Рамзана Сулейманова відвезли на батьківщину – в Чечню.

  • В одній із громад Черкащині при спробі отримання хабаря затримали чиновника. Він вимагав за розміщення у середмісті торгової точки 1000 доларів.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Суд оштрафував чиновницю із Черкас: вона пропонувала прикордоннику 100 доларів хабара

Старосамбірський районний суд Львівської області оштрафував на 68 тисяч гривень посадовицю Черкаської міськради Тетяну С. Жінка намагалася підкупити прикордонника...

У Черкасах виявили нелегала, який протягом восьми років незаконно перебував в Україні

Чоловік із Грузії, якого виявили міграційники в Черкасах, перебував у статусі нелегального мігранта протягом майже 8 років. Про це...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x