Online TV
НовиниГрошіУ Черкасах на межі зупинки виробництво тушонки та печива

У Черкасах на межі зупинки виробництво тушонки та печива

У Черкасах на межі зупинки виробництва одного із волонтерських центрів. Наприкінці тижня може зупинитися виготовлення тушонки та енергетичного печива для ЗСУ. Про це повідомила Даря Бунякіна на своїй сторінці в мережі Фейсбук

«Коштів на закупівлю м‘яса з ваших донатів – лише до кінця тижня. Банок по 0,5 л – теж менше ніж на 3 дні виробництва. По енергетичному печиву: масла і яєць – на півтора тижня випікання», – зазначила Бунякіна

При цьому, за її словами, кількість відправок не зменшується. Навпаки збільшується кількість захисників, яким передають готові продукти. А це тисяча, а то й 2500 військових одразу.

Нагадаємо, що в школі виготовляють «курку по-бандерівські», яка користується популярністю на фронті. Щодня вчителі цієї школи виробляють 164 банки тушонки і по кілька замісів печива. Це без врахування решти продукції.

Наразі найнеобхідніше:

Банки 0,5 л

Смалець

М’ясо

Масло/маргарин

Яйця

Морква

Цибуля

Капуста

Картка для донатів:

Ступак Юрій Сергійович

4149499805041132

Призначення: для потреб ЗСУ

Читайте також на сайті vikka.ua

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

Електронні трудові книжки: кому треба звернутися у пенсійний (ВІДЕО)

Оцифрування трудових книжок: на найчастіші питання надали роз’яснення у пенсійному фонді. Нагадаємо, до червня наступного року триває відведений державою...

У Черкасах патрульні покарали водія маршрутки, який проїхав на червоне світло

Патрульна поліція Черкаської області встановила та притягнула до відповідальності водія маршрутного транспортного засобу, який грубо порушив правила дорожнього руху. Інцидент...

Цікаве:

Як садити чорнобривці під зиму: секрети яскравих клумб навесні

Останні кілька років я сію їх під зиму, щоб...

Ремкомплекти гідроциліндрів від компанії Gidrotsilindr

Гідравлічні циліндри використовуються практично у всіх моделях сучасної спеціальної...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x