НовиниЧеркащинаЧуйні, незламні й талановиті: топ-5 героїв листопада Черкас (ВІДЕО)

Чуйні, незламні й талановиті: топ-5 героїв листопада Черкас (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Чуйні, незламні та талановиті. Працюють, коли немає світла. Підкорюють українські сцени та світові ринги. Долають тисячі кілометрів, щоб допомогти військовим. Топ-5 героїв листопада Черкас за рейтингом редакції ВІККА.

1. Рятує життя пацієнтів навіть без світла. Черкаський хірург Дмитро провів операцію на серці хворого, коли в регіоні не було електроенергії. Тоді до лікарні привезли чоловіка з гострим інфарктом. Медику довелось оперувати на резервному живленні.

«Трошки переживали, не тому що не знаємо, як це робити, просто ніколи не працювали в умовах запасного живлення. Ми не знали, чи встигнемо, на скільки його вистачить, ми не пробували ні разу. Операція тривала до півгодини, ми зробили все якісно, швидко, злагоджено», – розповідає серцево-судинний хірург Дмитро Паляничко.

2. А англієць Брюс здолав більше 3000 тис кілометрів, щоб доставити 2 автомобілі українським військовим. Також привіз більше 300 бляшанок енергетичних напоїв. Це вже другий його візит до Черкас. Вперше приїжджав ще влітку. Тоді допомагав волонтерам ремонтувати автомобілі і відганяти їх на схід.

Брюс Алан Барроу зазначає: «2 транспортні засоби прибули з Великобританії, від місцевого до мене, з району Брістоля. А потім хлопець із волонтерського центру, щось на кшталт складу в Келні в Німеччині, якого я зустрів, пожертвував енергетичні напої. Він також їздить в Україну з медичною допомогою для лікарень, їжею та іншими пожертвами»

3. Марія Квітка з Корсунь-Шевченківського підкорила сцену українського співочого шоу. Народний спів черкащанки привернув увагу тренерів та глядачів ще на «сліпих прослуховуваннях». У фіналі дівчина заспівала рядки Шевченка «Реве та стогне» в сучасному аранжуванні. Марія отримала найбільшу кількість глядацьких голосів і перемогла.

Фото: з сторінки tsn.ua

«Я не могла повірити, поки пан Андрій не вийшов на сцену, я взагалі не розуміла що відбувається, але це фантастично. Насправді такі моменти і те, як підтримував мене зал, і те, який відгук я бачила в очах людей. Це були незабутні моменти», – поділилася враженнями Марія Квітка у ефірі «Сніданку з 1+1».

4. Семирічна Марія Шемшур організувала благодійний ярмарок прямо біля під’їзду будинку. Разом із бабусею дівчинка випекла різні смаколики та продавала їх сусідам. На ярмарку Марія зібрала дві з половиною тисячі гривень. Їх передала волонтерам на придбання генератора для військових.

«Ну ми з бабусьою двоє придумали. Всякі булочки, картошку солодку, пиріжки. Бо я дуже люблю Україну свою і хочу допомогти їй», − розповіла дівчинка.

5. Ще одна Черкащанка стала срібною призеркою, але вже Чемпіонату світу з боксу. Змагання проходили у іспанському місті Ла-Нусія. У ваговій категорії 57-60 кг Тетяна Довгаль перемогла суперниць з Мексики, Словаччини та Туреччини. У фінальному поєдинку спортсменка поступилася суперниці з Нідерландів і стала віце-чемпіонкою світу серед молоді.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x