НовиниЧеркасиУ Черкаському пологовому відкрили відремонтоване відділення (ВІДЕО)

У Черкаському пологовому відкрили відремонтоване відділення (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Черкаський міський пологовий будинок «Центр матері й дитини» віднині має оновлені палати й операційну. Тут відремонтували гінекологічне відділення. Міська влада не втрачає сподівань, що згодом буде можливість оновити матеріальну базу закладу повністю. Повідомляє віласний кореспондент ВІККА.

(Щоб переглянути відеосюжет, прогортайте до низу сторінки)

Альона та Сергій приїхали народжувати до Черкас з Ірпіня. Чоловік розповідає: варіант переїзду у дружини був тільки один.

СЕРГІЙ, НОВОСПЕЧЕНИЙ ТАТО:

«Дружина сама з Черкас і говорила, що буде народжувати тільки тут. А я не розумів, чому. Але побувши у цьому середовищі – дійсно, відношення дуже сподобалося».

АЛЬОНА, ПОРОДІЛЛЯ:

«Я дуже хвилювалася, тому що перші пологи. Але таке людське ставлення, це не може не зачепити. Кожен хоче допомогти, кожен хоче підказати, як краще».

У Черкасах уже стали мамами близько 70 жінок, які приїхали сюди через обстріли. Усього за період воєнного стану у місті народилися майже три сотні малюків.

ДМИТРО ВІТРЕНКО, ДИРЕКТОР ЧЕРКАСЬКОГО МІСЬКОГО ПОЛОГОВОГО БУДИНКУ :

«За період воєнного стану кількість допомоги навіть збільшилась, це і по кількості пологів, і надання допомоги в жіночій консультації, чи то гінекологічного чи амбулаторного ведення. Та і в гінекологічному відділенні кількість пацієнтів не зменшилась».

Нині породіль вітає міський голова. Нагода візиту подвійна: день захисту дітей і відкриття модернізованого гінекологічного відділення. Тут облаштували палати на п’ятдесят ліжок, осучаснили операційний блок. Умови для пацієнток стали більш комфортні. Ремонт тривав майже рік.

АНАТОЛІЙ БОНДАРЕНКО, МІСЬКИЙ ГОЛОВА:

«Я мрію, щоби восени можливо в наступному році, ми все-таки розпочнемо велику реконструкцію нашого пологового будинку, щоб нам не було соромно перед нашими, скажу в здоровому сенсі, конкурентами, перинатальним центром. Здорова конкуренція повинна бути».

Читайте також:  на трьох пляжах міста Черкаси відкрито купальний сезон

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

На Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма

Протягом цього року на Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма. Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного центру контролю й...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x