НовиниОсвітаУ Черкасах провели музичні концерти просто неба

У Черкасах провели музичні концерти просто неба

-

- Advertisment -

Нещодавно Черкаська дитяча школа мистецтв № 2 провела цикл концертів просто неба «Музика проти ночі». Упродовж цілого тижня у затишному дворику школи збиралися учні, їхні батьки та жителі мікрорайону, щоб зануритися у музичний простір, послухати улюблених пісень, відпочити, поспілкуватись і зробити атмосферні відео та фото на згадку. Про це повідомляють у Черкаській міській раді.

– Цей цикл концертів просто неба ми планували як особливий простір, де зникають будь-які межі між виконавцем і слухачем та відбувається магічна взаємодія між людьми. І гості нашого проєкту і організатори дуже вдячні талановитим та безмежно обдарованим виконавцям, які подарували глядачам свою творчість. Це, зокрема гурти «Спів братів», «Шуткі в сторону», «Сонце в кишені», вокальний ансамбль «Lucky girls band», вокальний гурт «Буднітай&Бамбакас», Дарина Марчук і, звісно ж, наші талановиті учні та викладачі, – зазначає директорка школи мистецтв Марина Хомік.

chmr.gov.ua
chmr.gov.ua

Особливого настрою музичним вечорам додавала створена атмосфера затишку і камерності: вуличні ліхтарики, теплі пледи та гарячий чай для всіх гостей. Організатори музичного проєкту і всі, хто побував на творчих вечорах сподіваються, що з часом у нашому місті з’явиться мистецький вуличний простір, як альтернатива закритих концертних майданчиків.

Як повідомляла раніше vikka.ua, На Черкащині визначили цьогорічного лауреата премії Максимовича

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані водійка Lexus сплутала педалі та знесла паркан

Водійка автомобіля Lexus не впоралася з керуванням, в результаті чого зіткнулася з металевим парканом. Про це повідомляє Уманське районне...

Тальнівська громада на війні втратила 54-річного захисника

На російсько-українській війні обірвалося життя захисника Віктора Валерійовича Курасова. Про це повідомляє пресслужба Тальнівської міської територіальної громади. Сьогодні, 29 квітня,...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x