НовиниЧеркащинаРятівний забіг: черкасців запрошують бігти "X-CHALLENGE"

Рятівний забіг: черкасців запрошують бігти "X-CHALLENGE"

-

- Advertisment -

Понад 30 перешкод уже невдовзі долатимуть черкасці задля благодійної мети. Так 1 червня у місті відбудеться екстремальний забіг "X-CHALLENGE". Його проведуть у межах фестивалю тимбілдингу "Summer Challenge", який організовує команда "KasyaNovaEvent".

Для забігів передбачили дві траси: на 5 кілометрів і 5 кілометрів так званого "хардкору", що містить у собі понад 30 перешкод різного рівня складності, аби ще й додатково перевірити міцність і витривалість тих, хто кинув собі виклик і наважився брати участь у забігові. Учасниками змагань можуть бути всі охочі.

Екстремальний забіг "X-CHALLENGE" можна подолати самотужки (індивідуальні забіги) або ж зібрати команду (5 осіб). Додатково організатори кличуть і дітей подолати розважальну трасу в два кілометри.

Обіцяють: буде весело й незабутньо, а для малечі − це шанс знайти нових друзів. На сьогодні до забігу зареєструвалися понад 50 команд. Самостійних учасників, зазначають організатори, на жаль, менше. Проте, реєстрація досі триває, а до участі долучаються небайдужі навіть із інших міст України, тож черкасців закликають бути активнішими, адже благодійна мета як фестивалю, так і заходу має й соціальний аспект − об'єднати місто в єдину команду.

"Забіг "X-CHALLENGE" − це лише одна з активностей нашого фестивалю, який щороку має благодійну мету. Цьогоріч збираємо кошти на купівлю візуалізатора вен для передчасно народжених дітей неонатального центру Черкаської обласної дитячої лікарні. А це −понад 7 тисяч євро. Це нереальна сума, проте ми вже на фінішній прямій перед фестом і відчуваємо підтримку черкасців і не лише, бачимо, що порятунок цих дітей важливий багатьом, тож віримо, що разом ми зможемо зробити добру справу. А хто ще не долучився − маєте час. І забіг, і фестиваль стартують 1 червня у Долині троянд", − зазначає ідейна натхненниця фестивалю й організаторка Ольга Касьянова.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на черкасців чекає яскраве фестивальне літо.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на місці, де була синагога, з’явиться будівля висотою до 14 метрів

У Черкасах по бульвару Шевченка на місці історичної будівлі (колишня синагога Тверського), якій уже понад 100 років, має з’явитися...

Черкаські легкоатлети вибороли медалі на літній Універсіаді України

Черкаські студенти та випускники ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету взяли участь на ХIX літній Універсіаді...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x