НовиниЧеркащинаКанівські "спартанці" отримають професійний ринг завдяки боксерським рукавичкам із...

Канівські "спартанці" отримають професійний ринг завдяки боксерським рукавичкам із автографами Кличків (ФОТО)

-

- Advertisment -

На благодійному аукціоні "Інвестиція в майбутнє", метою якого був збір коштів на підтримку канівського дитячого спортивного клубу "Спарта", брати Віталій та Володимир Клички представили боксерські рукавички із власними автографами. Цей лот продали за 200 тисяч гривень. За отримані кошти буде придбано професійний титульний ринг для юних канівських "спартанців". Про це повідомляє Art Ukraine Foundation.

Учні клубу займаються в "Спарті" безкоштовно. Але сьогоднішні умови тренувань далекі від ідеалу: діти навчаються в підвальному приміщенні багатоповерхівки, де немає професійного рингу.

Для вирішення цієї проблеми та надання можливості вивчати боксерські дисципліни якомога більшій кількості юнаків, вихованці "Спарти" звернулися до платформи #SOSмайбутнє. Її метою є порятунок об’єктів гуманітарної сфери України, в тому числі й дитячих спортивних та мистецьких шкіл.

На благодійному аукціоні, що пройшов у кінному клубі Equides Club, на користь "Спарти" продавалися твори сучасних українських художників. Але найуспішнішим лотом стали боксерські рукавички із автографами Віталія та Володимира Кличків. Брати особисто представили цей лот і закликали підтримати розвиток дитячого спорту.

За результатами гарячих торгів рукавички були продані за 200 тисяч гривень, а володарка лоту Ганна Буткевич подарувала "зірковий трофей" дитячому клубу "Спарта", аби він надихав юних спортсменів на великі перемоги. Загалом в ході благодійного аукціону вдалося зібрати 300 тисяч гривень.

Вже у серпні "Спарта" отримає нове обладнання. Перші виступи на титульному рингу заплановані на цьогорічний День Незалежності України. Можливо, почесними гостями клубу в цей день стануть Віталій та Володимир Клички.

Як повідомляв сайт vikka.ua, воїни АТО подякували черкаським депутатам за придбаний автомобіль.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Незаконний рибний промисел: прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох золотонісців

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох жителів Золотоніського району, які займалися незаконним рибним добувним промислом. Про це...

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x