НовиниЧеркащинаУ соцмережі проект мосту Кохання в Черкасах викликав шквал...

У соцмережі проект мосту Кохання в Черкасах викликав шквал обговорень і жартів (ФОТО)

-

- Advertisment -

Нова концепція мосту Кохання, запропонована дизайнером Романом Димйоном, викликала хвилю обговорень у соцмережі. Черкащани діляться своїми побоюваннями та захватом, комусь проект нагадує величезну гусінь, а комусь – східного дракона.

Нагадаємо, оновлений міст враховує загрози здійснення самогубств у цьому місці. Конструкцію пропонують доповнити литим акрилом та алюмінієвим профілем. Дизайнер зазначив, що у вечірній та нічний час такий міст повинен мати потужну підсвітку, аби все, що там відбувається, було видно, як на долоні.

Відразу в містян постало питання про вартість такого шикарного проекту і назвали його черговим "відмиванням" коштів, які можна було б витратити на щось корисне. У скільки міському бюджету обійдеться міст – ще не відомо, але черкащани прогнозують не менше 20 мільйонів гривень.

Претензії з’явились і до оглядових можливостей краєвиду парку, які споруда, на думку містян, зіпсує. Найімовірніше, що влітку на мосту буде ще й задушливо.

"Конструкція не витримає", – таку засторогу висловлюють люди і додають, що міст треба буде укріплювати.

Не забувають черкасці і про ймовірні випадки вандалізму, бо ж повз оновленого мосту ніхто не зможе пройти байдужим. Напевно, що з’являться ті, хто зазіхатиме на алюміній, малюватиме на стеклах графіті та розклеюватиме оголошення.

Окрім негативних відгуків, черкащани залишають у коментарях і хороші враження, запевняючи, що вандали не повинні зупиняти нас у бажанні будувати гарні споруди. Головне – правильно взятися за цю справу: добре освітлити міст, використати антивандальні матеріали та залишати конструкцію під наглядом.

"А прикольно б ще зробити товстенькі скляні плити під ногами", – пише черкащанка. Додає, що багато самогубців би задумались, перш ніж стрибати.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за останні роки у Черкасах збільшилась кількість самогубств.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x