НовиниЧеркащинаЗ’явилося фото ймовірного вбивці черкаського бізнесмена

З’явилося фото ймовірного вбивці черкаського бізнесмена

-

- Advertisment -

Ймовірний кілер черкаського бізнесмена-аграрія Володимира Сотнікова, якого розстріляли 4 березня у Черкасах, декілька днів приходив до будинку, де мешкав загиблий, а в день вбивства скоїв напад на випадкового свідка. Поліція Черкащини наразі проводить поквартирний обхід мікрорайону Митниця та опитує жителів прилеглих будинків, пропонуючи на впізнання ймовірний фоторобот підозрюваного кілера. Про це пише "Про все".

Наразі понад півсотні полісменів задіяні до відпрацювання черкаського мікрорайону "Митниця". Сьогодні вранці поліцейські "прочісували" пляжі на Митниці, де шукали пістолет, з якого стріляли в бізнесмена.

Як стало відомо журналістам із власних джерел в правоохоронних органах, підозрюваний декілька днів чатував на свою жертву в під'їзді його будинку за адресою: вул. Героїв Дніпра, 89. У день вбивства кілера помітила випадковий свідок, яку нападник вдарив рукояткою пістолета в голову, внаслідок чого остання втратила свідомість. У під'їзд вбивця зайшов, близько сьомої ранку, а скоїв вбивство близько десятої. Після скоєного чоловік сів в автомобіль невстановленої марки та зник з місця події.

Нагадаємо, у понеділок 4 березня в Черкасах в мікрорайоні Митниця вбили 39-річного підприємця Володимира Сотнікова. За попередньою інформацією, чоловіка було вбито кількома вистрілами з вогнепальної зброї у власній квартирі. Зазначимо, ім’я Сотнікова фігурує у скандальних справах за фактом рейдерських захоплень земель на Жашківщині й Городищині.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанка порізала ножем свого чоловіка.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x