НовиниЧеркащинаЗятя скандального черкаського екс-чиновника призначили на його посаду (ДОКУМЕНТ)

Зятя скандального черкаського екс-чиновника призначили на його посаду (ДОКУМЕНТ)

-

- Advertisment -

Департамент управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради віднині має нового очільника. Місце попереднього керівника Володимира Шабанова, який був відсторонений від посади за преміювання власного зятя, посів Юрій Гончар. Той самий премійований зять. Відповідне розпорядження вже підписав міський голова. Про це кореспондентам vikka.ua повідомив депутат міської ради Олександр Радуцький.

Нагадаємо, "батьківщинівець" Володимир Шабанов, приймаючи на роботу власного родича, всупереч вимогам Закону України "Про запобігання корупції", не повідомив про наявність у нього реального конфлікту інтересів. Потому – протягом року виписував Гончару регулярні щомісячні премії. Чим, як встановило службове розслідування, завдав міському бюджету збитків на 250 тисяч гривень.

Днями відбулось чергове судове засідання по корупційній справі Шабанова. Як рузультат  –  екс-чиновника оштрафували на 6800 грн.

"Замість того, щоб вимагати повернути місту 250 тисяч, вкрадених на незаконному преміюванні, мер Черкас призначає на посаду родича свого однопартійця-злодія. Виходить, Шабанов так за дорого купив для зятя цю посаду, – обурюється в коментарі нашим журналістам Олександр Радуцький. І додає: має інсайдерську інформацію, що ще близько трьох років тому новоспечений чиновник працював водієм у одного з черкаських перевізників. Звідти, мовляв, був звільнений за розкрадання коштів підприємства.

До виконання нових обов’язків начальника департаменту Юрій Гончар має приступити вже відзавтра, 21 лютого.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський мер заявив про відмову від премій.

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах хочуть списати альтанку «Автобус»: прогнила підлога

Комунальне підприємство «Черкасиводоканал» має намір списати унікальну альтанку «Автобус». Проект рішення Черкаської міської ради розміщено на сайті ЧМР. Унікальну альтанку...

Канівчан попереджають про небезпеку підтоплення

Жителів Канівської громади попереджають про можливе підтоплення окремих територій через водопілля. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Очікується затоплення...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x