НовиниЧеркащинаЗвільнений з посади керівник СУБу стане радником мера Черкас

Звільнений з посади керівник СУБу стане радником мера Черкас

-

- Advertisment -

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко звільнив із посади керівника КП "Придніпровська служба утримання будинків" Сергія Танюка. Про це йдеться в розпорядженні міського голови від 3 жовтня, пише "Інфоміст".

Як зазначається в документі, Танюка буде звільнено від виконання обов’язків керівника СУБу 5 жовтня на підставі власної заяви.

Згідно з іншим розпорядженням, Сергій Танюк 6 жовтня буде призначений на посаду радника міського голови.

Нагадаємо, нещодавно КП "Придніпровська СУБ" опинялася в епіцентрі скандалу. У червні 2017 року журналісти виявили клон комунального підприємства – ПП "Придніпровська СУБ". Його засновниками є двоє осіб: Марія Бінусова (начальник абонентського відділу КП "Придніпровська СУБ") та Віталій Танюк (син директора КП "Придніпровська СУБ").

Марія Бінусова – племінниця недавно убитого депутата міськради та очільника департаменту ЖКК Черкаської міськради Михайла Бінусова.

З якою метою було створене підприємство-клон, відразу ж зацікавилися правоохоронці. Черкаська місцева прокуратура розпочала досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

"Якщо слідство доведе вину службових осіб підприємства, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років", – йшлося в повідомленні прокуратури.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський мер "підписав" собі нового радника-стоматолога.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювальний конкурс у Черкасах зібрав 44 хореографічні колективи

Черкасах провели Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Травневий дивертисмент». Повідомляє Департамент освіти і гуманітарної політики ЧМР. Конкурс відбувся 19 травня у...

У Черкасах поховали 22-річного захисника

У Черкасах сьогодні провели в останню путь молодого захисника. Артем Бодяго загинув від поранень, отриманих на Луганщині. Повідомляє міський...

Цікаве:

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x