додому Новини Черкащина Зупинили теракти на хімзаводі та у військовій частині: у Черкасах силовики провели...

Зупинили теракти на хімзаводі та у військовій частині: у Черкасах силовики провели масштабні навчання (ФОТО, ВІДЕО)

0

Коордгрупа Антитерористичного центру при управлінні Служби безпеки України у Черкаській області організувала масштабні антитерористичні тактико-спеціальні навчання за участю підрозділів СБУ, Збройних Сил, Нацгвардії, ДСНС, поліції, прикордонників та органів місцевої влади.

Як повідомляє прес-служба управління СБУ області, за легендою, група диверсантів планувала вчинити терористичні акти на військовому об’єкті та на одному з хімічних заводів міста. Терористи за допомогою квадрокоптера скинули вибухівку та підпалили сховища боєприпасів, розташовані у військовій частині.

Завдяки спільним діям оперативників вдалося локалізувати наслідки вибуху та уникнути наслідків займання боєприпасів. Крім того, після виявлення безпілотника було оголошено спецоперацію із затримання "диверсантів".

Тим часом, за легендою навчань, "терористи" замінували одну з ємностей із небезпечною речовиною на черкаському хімзаводі. Правоохоронці та вибухотехніки швидко зреагували та завадили нанесенню серйозних екологічних наслідків.

Намагаючись втекти від переслідування, терористи сховалися у закинутій будівлі, яку вичислили силовики. Зведена штурмова група почала наступ, під час якого "злочинці" відкрили вогонь у відповідь, встановили мінну "розтяжку" та використали димові шашки. В результаті спецоперації силовики таки знешкодили "терористичну" групу. Учасники навчань показали злагодженість в роботі та готовність до терористичних загроз.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах поліція роздумує над створенням велопатруля.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version