НовиниЧеркащинаЗупинили теракти на хімзаводі та у військовій частині: у...

Зупинили теракти на хімзаводі та у військовій частині: у Черкасах силовики провели масштабні навчання (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Коордгрупа Антитерористичного центру при управлінні Служби безпеки України у Черкаській області організувала масштабні антитерористичні тактико-спеціальні навчання за участю підрозділів СБУ, Збройних Сил, Нацгвардії, ДСНС, поліції, прикордонників та органів місцевої влади.

Як повідомляє прес-служба управління СБУ області, за легендою, група диверсантів планувала вчинити терористичні акти на військовому об’єкті та на одному з хімічних заводів міста. Терористи за допомогою квадрокоптера скинули вибухівку та підпалили сховища боєприпасів, розташовані у військовій частині.

Завдяки спільним діям оперативників вдалося локалізувати наслідки вибуху та уникнути наслідків займання боєприпасів. Крім того, після виявлення безпілотника було оголошено спецоперацію із затримання "диверсантів".

Тим часом, за легендою навчань, "терористи" замінували одну з ємностей із небезпечною речовиною на черкаському хімзаводі. Правоохоронці та вибухотехніки швидко зреагували та завадили нанесенню серйозних екологічних наслідків.

Намагаючись втекти від переслідування, терористи сховалися у закинутій будівлі, яку вичислили силовики. Зведена штурмова група почала наступ, під час якого "злочинці" відкрили вогонь у відповідь, встановили мінну "розтяжку" та використали димові шашки. В результаті спецоперації силовики таки знешкодили "терористичну" групу. Учасники навчань показали злагодженість в роботі та готовність до терористичних загроз.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах поліція роздумує над створенням велопатруля.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Житель Звенигородщини стріляв у кота – на нього відкрили кримінальну справу

Поліція Звенигородщини відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з твариною. Про це пише Поліція Черкащини. Житель села Стеблів із...

Депутат розповів про свою мрію: хоче створити у Черкасах приватний музей книг

Приватний музей книг мріє створити у Черкасах депутат Черкаської міської ради Нарек Казарян. Про це він написав на своїй...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x