НовиниЧеркащина"Зрадив Юлю і "Батьківщину": мер Черкас іде на вибори...

"Зрадив Юлю і "Батьківщину": мер Черкас іде на вибори від партії "Пропозиція"

-

- Advertisment -

Мер Черкас Анатолій Бондаренко приєднався до новоствореної партії "Пропозиція".

Про це заявили на першому з'їзді партії, який пройшов у київському КВЦ Парковий в п’ятницю, 3 липня, інформує НВ.

Черкаський журналіст Сергій Кузляєв на своїй сторінці у Facebook прокоментував, що таким чином Бондаренко зрадив "Юлю і партію "Батьківщину".

"Із "Батьківщиною" Бондаренка пов’язують 14 років дружби. Від "Батьківщини" він тричі обирався депутатом Черкаської обласної ради. Як тільки рейтингові позиції біло-сердечних пішли до низу, мер одразу намилився в інший бік. Хитатися він почав ще минулого року. Під час виборів до парламенту по 194 виборчому округу (м. Черкаси) Бондаренко підтримав кандидата від "Національного корпусу" Дмитра Кухарчука. Хоча "Батьківщина" по цьому округу висунула свого кандидата. Не пройшли обидва. Ще тоді по місту поповзли чутки, що не все добре в "батьківщинівському королевстві", мовляв, не люблять там Васильовича. Проте у січні 2020 року на обласній конференції його було переобрано головою обласної організації. Майже одноголосно. Через шість місяців Бондаренко перебігає у філатовсько-кернівську "Пропозицію". А як же "Батьківщина"?" – каже Кузляєв.

Тепер партія, на думку журналіста, має зробити три речі: написати заяву щодо складання Бондаренком повноважень міського голови і повернення партійного квитка; заклеймити соромом зрадника; заявити, що за всі кримінальні справи у Черкасах він відповідатиме сам, а не члени команди "Батьківщини".

"Для "Батьківщини" ситуація патова. Цілий мер міста, голова обласного осередку переметнувся в іншу партію. Якщо з Бондаренком БЮТ ще мав можливість у Черкасах набрати 13-15%, то тепер акції місцевої "Батьківщини" падають на 5-6 пунктів – до 8-9% (як, до речі, середні по Україні)", – додав Сергій Кузляєв.

Зазначимо, нову політсилу "Пропозиція" 19 червня представили кілька українських міських голів. У пресслужбі заявили, що мета партії – побудувати в Україні ефективну систему самоврядування.

До партії увійшли: мер Дніпра Борис Філатов; мер Миколаєва Олександр Сенкевич; мер Чернівців Олексій Каспрук; мер Житомира Сергій Сухомлин; мер Кропивницького Андрій Райкович; мер Каховки (Херсонська область) Андрій Дяченко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко позбавив жителів міста, які мають борги перед "Новою якістю", можливості отримувати субсидію.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі попрощаються з полеглим лейтенантом

У місті Сміла відбудеться прощання з полеглим захисником, Ярославом Гатенюком, завтра, 30 березня. Про це повідомили в пресслужбі Смілянської...

У Золотоноші затримали наркоторговців, які розкладали “закладки”

У місті Золотоноша двоє мешканців Канева розкладали "закладки" з наркотиками. Про це повідомили в пресслужбі поліції Черкаської області. Підозрюваних, чоловіка...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x