додому Новини Черкащина Золотоніський будинок сімейного типу поповниться ще однією прийомною дитиною

Золотоніський будинок сімейного типу поповниться ще однією прийомною дитиною

0

Жителька Золотоноші, у родині якої 15 років виховується дівчинка – власна племінниця, поставила їй ультиматум: з понеділка вибираєшся на постійне проживання в гуртожиток.

17-річна юнка закінчила школу і добре навчається у ветеринарному коледжі. Після позбавлення матері батьківських прав, рідна тітка взяла її до себе у трирічному віці. Але нещодавно у родині виник конфлікт. Про це пише "Золотоноша.City".

Спочатку дівчина сподівалася, що за вихідні у тітки зміниться настрій, та жінка була незворушною. У підлітка – шок і стрес. Тому й опинилася на порозі Золотоніської служби у справах дітей. Її в прямому сенсі вигнали з дому. За словами викладачів коледжу, дівчина – дуже домашня дитина і переведення її на повне державне утримання дуже боляче на ній відіб’ється. Вона не готова йти з родини.

Запрошену на комісію "маму", перш за все, запитали про причину такого різкого рішення.

"Я хочу, щоб вона пожила самостійно, я втомилася її виховувати. Я хочу, аби у мене забрали опікунство. Спочатку я розраховувала, що "потягну", але здоров’я і сил у мене не вистачає", – підкреслила рідна тітка-опікун та звинувачувала у всіх негараздах підопічну, незважаючи на те, що дівчинка напередодні зі сльозами на очах просила не кидати її напризволяще.

Шукаючи вихід із ситуації, спеціалісти служби поговорили з батьками – вихователями дитячого будинку сімейного типу Бурдейного – Стогової-Давід, які на сімейному вічі вирішили, що готові взяти дитину до себе.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у фундаменті свого будинку черкащанка знайшла єврейський надгробок.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version