НовиниЗолотоніський боєць АТО сходив на футбол із Порошенком (ФОТО)

Золотоніський боєць АТО сходив на футбол із Порошенком (ФОТО)

-

- Advertisment -

Днями Президент України Петро Порошенко разом із військовослужбовцями із зони АТО відвідав матч 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому київське "Динамо" на НСК "Олімпійський" здобуло феєричну перемогу над англійським "Евертоном" (5:2).

Глава держави запросив до ложі почесних гостей – 18 військовослужбовців із зони проведення антитерористичної операції, які проходять лікування у військово-клінічному госпіталі у Києві. Серед них був і золотоніський герой Роман Кравченко – боєць легендарної 128-ї бригади, яка вийшла з Дебальцевого, а також воїни з 95-ї та 79-ї аеромобільних бригад, які тривалий час утримували Донецький аеропорт, пише "Золотоноша".

"Запрошення на цей матч став для нас несподіванкою, – розповів Кравченко у телефонному коментарі прес-службі Координаційного комітету сприяння обороні України – Президент особисто запросив нас усіх до себе в VIP-ложу, де ми мали змогу подивитися футбол в колі його та ще двох екс-очільників країни – Леоніда Кравчука та Леоніда Кучми. Щодо чинного президента, то нам вдалося поспілкуватися. Петро Олексійович щиро переймався нашими справами, він виявився чемною і вихованою людиною".

Для золотоніського героя похід на оновлений НСК "Олімпійський" став першим.

"Мені вже доводилося не раз бувати на цьому стадіоні, але після реконструкції до Євро-2012 побував там вперше. Побачене приємно вразило, спортивний комплекс багатофункціональний, там гарно і затишно. Тим більше це відчувалося вчора, коли вільних місць на трибунах майже не було і та аура, яку створили вболівальники, була по-справжньому вражаючою. Добре, що і наші футболісти віддячили своїм прихильникам якісно і результативною грою", – зазначив Роман.

Вже наступного тижня Роман Кравченко, який проходить реабілітацію у Київському військовому госпіталі після контузії в боях за Дебальцево, вирушить до своїх побратимів до місця постійної дислокації.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині невідома особа викрала з клумби кущі квітів

Сьогодні, 18 травня, невідомий зловмисник близько четвертої години ранку поцупив з клумби кущі квітів. Про це повідомляє пресслужба Чигиринської...

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x