НовиниЗолотоніські депутати звернулися до Генпрокуратури щодо занедбаного гуртожитку (ФОТО,...

Золотоніські депутати звернулися до Генпрокуратури щодо занедбаного гуртожитку (ФОТО, ДОКУМЕНТ)

-

- Advertisment -

На черговій сесії міської ради депутати звернулися до Генерального прокурора України Юрія Луценка, прокурора Черкаської області Сергія Овчаренка та керівника Золотоніської місцевої прокуратури Валентина Танцюри щодо ситуації, яка склалась із приміщенням колишнього гуртожитку Золотоніського технікуму ветеринарної медицини, яке знаходиться по вул. Шевченка, 173. Про це повідомляє видання "Золотоноша".

Ця будівля у центрі міста уже десяток років пустує. Після передачі її у власність Генеральній прокуратурі України, у 2013-му її навіть намагалися відремонтувати і переселити туди Золотоніську прокуратуру. Колишній гуртожиток загородили металопрофілем, однак далі справа не пішла. Через певний час металеву огорожу прибрали і у людей з’явився безперешкодний доступ до цієї будівлі. Тут вибили вікна й двері, через їх відсутність тепер будь-хто може потрапити на територію ветеринарного коледжу.

Міська рада неодноразово зверталася до місцевої прокуратури аби ті привели до ладу це приміщення, хоча б позабивали вікна та двері. Однак ніяких дій з боку правоохоронців немає й досі. Сама ж будівля стала прихистком для людей, які розпивають там алкогольні напої, вживають наркотики. Нещодавно там трапилась і пожежа. А влітку цього року юна дівчина ледь не стала самогубцею – хотіла стрибнути із даху приміщення. Однак все це не турбує місцеву прокуратуру.

Іще два звернення депутати направили до Генерального та обласного прокурорів із проханням забезпечити присутність керівника Золотоніської місцевої прокуратури на засіданнях виконавчого комітету та сесії Золотоніської міської ради, адже усі запрошення взяти участь у цих засіданнях він ігнорує. За словами обранців, у той час як злочинність у місті зростає, він просто ігнорує виконання своїх прямих обов’язків та відмовляється співпрацювати з органами місцевої влади. У листах йдеться про те, що згідно українського законодавства до виключної компетенції органів місцевого самоврядування відноситься заслуховування інформації прокурорів та керівників Нацполіції про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на відповідній території.

 

Як повідомляв сайт vikka.ua, смілянська лікарня просить в Уряду коштів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані злочинне угруповання заволоділо землями на суму понад 6 млн грн

Члени організованої групи, які незаконно привласнили землі вартістю понад 6 млн грн, скоро стануть перед судом. Про це повідомляє...

У Смілі попрощаються з полеглим лейтенантом

У місті Сміла відбудеться прощання з полеглим захисником, Ярославом Гатенюком, завтра, 30 березня. Про це повідомили в пресслужбі Смілянської...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x