НовиниЧеркащинаЗолотоніська "швидка" поповнилась сучасним реанімобілем (ФОТО)

Золотоніська "швидка" поповнилась сучасним реанімобілем (ФОТО)

-

- Advertisment -

22 березня Золотоніській підстанції Лівобережної станції швидкої медичної допомоги подарували новий реанімобіль. Про це повідомляє "Златокрай online".

"Коли оновлюється автопарк – це завжди приємно. Хоча машину нам вручали ще в грудні, реально доторкнутися до неї ми змогли сьогодні. Автомобіль "Citroen" оснащений за останнім словом медичної техніки. Він прийшов на заміну старенькій "Газелі", яку нам передали з лікарні ще десять років тому. Фінансово в закупівлі транспортного засобу задіяні три сторони – міська рада, обласна й райдержадміністрація. Новенька "швидка допомога" коштувала більше двох мільйонів гривень", – розповідає завідуючий Золотоніської підстанції Анатолій Терещенко.

Підстанція швидкої допомоги має в своєму автопарку два "Peugeot", подаровані 5 років тому, "УАЗ" і "Газель2. Новенький реанімобіль практично нічим не відрізняється від свого французького побратима: за прохідністю, комплектацією й надійністю комфортні й зручні автомобілі майже ідентичні, мають у собі: кардіограф, дефібрилятор, кисневу апаратуру, шини для травмованих тощо.

"Наразі у нас некомплект однієї бригади. За кількістю жителів регіону, який обслуговуємо, ми повинні мати ще одну бригаду і відповідно – ще один автомобіль, 4 працівники й стільки ж водіїв. Зараз працюємо над цим питанням", – підсумував Анатолій Володимирович.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині створять ще три центри діагностики жіночої онкології.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x