НовиниЧеркащина"Золотий" негабарит: на вивезення сміття управителю виділялися кошти з...

"Золотий" негабарит: на вивезення сміття управителю виділялися кошти з бюджету Черкас

-

- Advertisment -

Для вивезення негабаритного сміття управителю-монополісту Андрію Бортнику окремо виділялися кошти із державного бюджету Черкас. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив черкаський депутат Олександр Радуцький.

Так, нещодавно містяни почали отримувати квитанції за оплату послуги від "Нової Якості", які вони не замовляли. Йдеться про оплату за вивезення негабаритного сміття за тарифом понад 13 гривень з особи. Черкасців обурило своєрідне здирництво, оскільки більшість містян, яких зобов'язують сплачувати за послугу, ніколи не викидали великогабаритних відходів. Якщо й з'являлась необхідність в їх утилізації, оплачували вивезення такого сміття індивідуально. 

У свою чергу Андрій Бортник запевняє, що все робить законно, буцім, його компанія виграла конкурс на вивезення сміття і відповідне рішення прийняли у міськраді.

"Конкурс про вивезення негабаритного сміття проводився черкаською міськрадою. І згідно закону "Про відходи" він проводиться на все місто. Навіть якщо жителі цією послугою не користуються, відмінити її не можна, бо одиниця нарахування послуги – все місто. Це зроблено для того, щоб не викидали сміття на сусідні квітники. Адже рахується сміття, яке може викидати все місто. Це ж стосується і твердих побутових відходів", – сказав Андрій Бортник.
 

У свою чергу депутат Черкаської міської ради Олександр Радуцький зазначає, що на вивезення негабариту компанією "Нова Якість" було виділено кошти із державного бюджету, тому стягувати їх із містян не повинні.

"У бюджеті 2019 року було пролобійовано мером Бондаренком для пана Бортника 20 млн. грн. на прибирання такого ж негабаритного, випадкового сміття. Це крім того,що він збирає з нас. Схема існує тільки в Черкасах", − зазначив обранець.

 

 

Як повідомляв сайт vikka.ua, мешканці одного з черкаських ОСББ обурені квитанціями за послуги, які вони не замовляли.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x