додому Новини "Золотий голос" черкаської школи буде навчатися у Польщі

"Золотий голос" черкаської школи буде навчатися у Польщі

0

Вихованець Черкаської школи Москаленко Максим став студентом Вищої гуманітарної Школи ім. Б. Пруса у Варшаві. У рідній школі хлопець був учасником вокальної студії "Злагода" та неодноразовим переможцем різноманітних конкурсів.

Хлопець у коментарі "Euroosvita" розповів про перші враження від нової країни.

Джерело: euroosvita.info

– Хто вплинув на твій вибір навчатися за кордоном?

– Ніхто не наполягав. Батьки завжди знали, що я творча людина. В школі я завжди був одним з найактивніших учнів, грав на гітарі, писав статті для шкільної газети, приймав участь в різноманітних творчих конкурсах (навіть на всеукраїнському рівні). Був солістом вокального дуету, нас називали "золотими голосами" школи. Але вступив до польського університету не тому,що я такий, який є, а тому що в Черкасах, як гадали мої батьки, гублю свій талант.

– Які перші враження від Польщі?

– Я прибув до Польщі 25 вересня, навчання в мене починається 6 жовтня, є багато часу. Я вже встиг пішки пройти пів міста. Варшава – неймовірне місто, я отримав незабутні враження. Мені все поки що подобається, одразу в університеті видали студентський квиток та поселили до гуртожитку, де умови мене влаштували (велика кухня, просторі кімнати, по три студенти в кімнаті, абсолютно новий холодильник та не погана електрична плита). Я не дуже добре володію польською, але все розумію, щоправда не говорю та знаю все прийде з часом.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version