додому Новини Черкащина "Золоті" зупинки в Черкасах перетворилися на ржавий брухт

"Золоті" зупинки в Черкасах перетворилися на ржавий брухт

0

У мережі черкасці скаржаться на погану якість нових зупинок у місті. Адже лише за два роки вони розпалися. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив директор баскетбольного клубу "Черкаські Мавпи" Володимир Гриценко.

"Зупинки від мера Бондаренка за два роки перетворились на ржавий брухт. А купляли в Тищенка як "золоті". Гроші громади викидаються на вітер", − зазначив у дописі під фото Володимир Гриценко.

Нагадаємо, що нові зупинки в Черкасах почали встановлювати в 2016 році за розпорядженням новообраного мера міста Анатолія Бондаренка.

Тоді черкаський очільник зазначив, що проблему потрібно вирішити раз і назавжди. Також Анатолій Бондаренко нагадав, що на той час в місті вже замінили вісім зупинок. Вартість кожної – 48 900 грн.

"Випускають їх у нас на Черкащині, в Монастирищі, де міський голова – батько одного з наших депутатів (мером міста є батько депутата міськради Сергія Тищенка). Насамперед ми хочемо надати роботу черкащанам. 50 зупинок будуть коштувати 2,5 млн грн. Це вже буде половина зупинок, що є в місті Черкаси. У місяць – 5, 10, 20 зупинок. Наступного року, думаю, ми завершимо роботи із реконструкції повністю зупинок", – зазначив Анатолій Бондаренко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасці збирають підписи на встановлення "лежачих поліцейських" на одній із вулиць.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version