НовиниЧеркащинаЗолоті медалі, відзнаки та привітання: випускники черкаських шкіл відсвяткували...

Золоті медалі, відзнаки та привітання: випускники черкаських шкіл відсвяткували свій день

-

- Advertisment -

Щасливі посмішки, святкові вбрання, та патріотичні атрибути. У Черкасах 26 червня урочисто відбувся Вечір випускника. Святковою ходою 11-класники зі своїми батьками, керівництвом шкіл та міста пройшлися центром Черкас, починаючи від площі Богдана Хмельницького. Основна ж програма заходу традиційно відбувалася на Соборній площі, передає кореспондент сайту vikka.ua.

Так, цього року черкаські заклади повної середньої освіти закінчили 1420 учнів. Зокрема, 34 – отримали золоті медалі за високі досягнення у навчанні. Також цьогоріч п’ятеро випускників склали ЗНО на найвищі 200 балів.

Привітати 11-класників із завершенням школи прийшли сотні черкасців та гостей міста. На головній же сцені вітальні слова для випускників промовив міський голова Анатолій Бондаренко та його заступники. Також на урочистостях були присутні представники Черкаської ОДА та депутати міськради.

"Дорогі батьки, у цей день бажаю вашим дітям знайти свою дорогу в житті, а вам, шановні випускники, – стати студентами вищих навчальних закладів, успішно їх закінчити та з гордістю носити звання громадянина Черкас", – зазначив мер.

Окрім цього, випускників прийшли привітати і творчі колективи міста, зокрема зразковий колектив спеціалізованої школи №20, вокальна студія "Белісімо" та хореографічний ансамбль "Надія". На завершення головні винуватці свята станцювали прощальний вальс на центральній площі міста. Разом з ними вальсували й міські владці.

Як повідомляв сайт vikka.ua, під час репетиції та проведення випускного у Черкасах перекриють рух транспорту.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський гідрометцентр попереджає про негоду

На Черкащині тримається прохолодна дощова погода. Чого чекати на вихідних - пише директор Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань. За 4 доби...

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x