НовиниЧеркащинаЗнову з боєм: на сесії черкаські ОСББ вимагали обіцяних...

Знову з боєм: на сесії черкаські ОСББ вимагали обіцяних мером 50 мільйонів

-

- Advertisment -

Вчергове виривають необхідні кошти з боєм. Черкаські ОСББ під куполом сесійної зали влаштували акцію, аби привернути увагу до проблеми співфінансування з місцевого бюджету. Принагідно – нагадати міському голові про обіцяні напередодні 50 мільйонів.

Натомість однопартійці мера назвали таку акцію і суму співфінансування політичними. Про це повідомляє кореспондент vikka.ua

Анатолій Бондаренко ж заявив: на сьогоднішній день є невиконання загального фонду на понад 50 мільйонів гривень, зокрема, й ті кошти, які були закладені на ОСББ.

"Тоді, коли було проголосовано збільшення коштів на ОСББ, ці кошти не були підкріплені податками. Нині для нас першочергові виплати – це заробітна плата, енергоносії й нарахування. Вже потім – ОСББ, – зазначив мер Черкас. – Я вам скажу, що ОСББ у нас пріоритеті, я дав доручення департаменту фінансової політики, щоб усі підписані акти були оплачені першочергово. Але ви знаєте, що вже тиждень казначейство стоїть по країні. Бо не виконується державний бюджет".
 

Натомість депутат міської ради Олександр Радуцький заявив: проблеми в казначействі гальмують лише виплату державних субвенцій, а на міський бюджет вони жодним чином не впливають. Отже, до кінця року міські ОСББ мають отримати 7 мільйонів гривень, аби розрахуватись з підрядниками.

"Зараз усього профінансовано не більше 6 мільйонів гривень. При тому, що на руках у людей рішень на 21 мільйон гривень. Люди чекають, роботи зроблені. Це надзвичайно критична ситуація. Навіть якщо ми закриємо ці 7 мільйонів, то на наступний рік все одно залишиться велика сума, – зазначив голова асоціації ОСББ "На варті" Володимир Друмашко. – Але чомусь на наступний рік у бюджеті закладено лише 20 мільйонів гривень. Ми впевнені, що 50 мільйонів на 2020 рік – це обґрунтована сума. Особливо враховуючи, скільки нових ОСББ створили і ще буде створено. Закладіть ці кошти і ви переконаєтесь, що вони нам потрібні і будуть освоєні".
 

Слова колеги доповнив голова ОСББ Анатолій Чорновіл, звернувшись до владців:

"Якщо ви думаєте, що ми отримуємо задоволення від цього пермормансу, ви помиляєтесь. Четвертий рік ми влаштовуємо вам перформанси під новорічною ялинкою, четвертий рік ви нас не чуєте!".
 

Як повідомляв сайт vikka.ua, мер зібрався відсторонити від роботи комунальників, які погоджували прибирання міфічного снігу.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x