НовиниЧеркащинаЗнову грип: у Смілі вдруге закрили декілька класів у...

Знову грип: у Смілі вдруге закрили декілька класів у школах

-

- Advertisment -

Сміла вже вдруге переживає перевищення епідемічного порогу із захворювання на грип та ГРВІ. Багато містян, а особливо діти, хворіють.

У зв’язку з цим 2 березня у міській раді знову збирали комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, пише "Сміла.ua".

На комісії начальник управління освіти, молоді і спорту Наталія Незнанова проінформувала про стан відвідування учнями навчальних закладів міста. У понеділок 11,5% учнів міста захворіли, у п’ятницю було 10% хворих школярів.

В окремих класах трьох шкіл показник захворюваності вище 20%: це НВК "Ліцей "ЛІДЕР", школи № 10 та № 15. З 3 березня директори навчальних закладів призупинили освітній процес у цих класах.

Начальник відділу охорони здоров’я Микола Стуженко попередив, що рівень захворюваності на 7% перевищує норму. В ідеалі, потрібно закривати всі школи на карантин. Але оскільки це вже робили, і незабаром – іспити та ЗНО, дітям потрібно учитись, то ж нехай директори шкіл самі ухвалюють рішення, їм видніше, як поступити в цій ситуації.

Зі свого боку начальник відділу охорони здоров’я рекомендував відмінити всі масові заходи у місті та зайнятись профілактикою грипу та коронавірусу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на грип та ГРВІ на Черкащині з 22 лютого до 1 березня захворіло 7611 осіб. Зареєстровано один летальний випадок.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x