НовиниКриміналЗнищував докази: у Черкасах автокрадій підпалив гараж із викраденими...

Знищував докази: у Черкасах автокрадій підпалив гараж із викраденими машинами (Фото)

-

- Advertisment -

До Черкаських правоохоронців звернувся місцевий житель та повідомив, що із двору багатоповерхівки по вулиці Сергія Амброса викрали його машину.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Заявник повідомив, що подія трапилася протягом ночі з 7 на 8 січня. Невідома особа викрала автомобіль «ВАЗ-2110». Правоохоронці розпочали опрацювання території. Вони опитали мешканців прилеглих будинків та можливих очевидців.

Поліцейські встановили, що схожий автомобіль бачили в одному із кооперативів на вулиці Добровольського. Туди виїхали слідчі та спецпризначенці. Вже на місці правоохоронці встановили, що у вказаному гаражі хтось перебуває, однак на вимогу відкрити двері ніхто не реагував. Тож було прийнято рішення про проведення невідкладного обшуку приміщення.

У цей час, щоб уникнути відповідальності та знищити докази, підозрюваний підпалив гараж із середини та почав тікати через другий поверх. Його вдалося одразу затримати, а загорання швидко ліквідували рятувальники.

Під час обшуку гаража правоохоронці виявили викрадений автомобіль заявника, а також іще одну машину «ВАЗ-2110», про зникнення якої господар повідомив 31 грудня. Окрім цього у приміщенні було знайдено відмички автомобільних дверей, документи, техпаспорта, банківські картки, страхові поліси на автомобілі, ключі від різних транспортних засобів.

Зараз зловмисник затриманий відповідно ст. 208 КПК. За процесуального керівництва прокуратури Черкас йому оголошено про підозру. Також чоловіка перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Черкаської області. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині викрали ще одну автівку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x