НовиниЧеркащина"Знімати недоторканність з президента, суддів та нардепів треба одночасно",...

"Знімати недоторканність з президента, суддів та нардепів треба одночасно", – Рабінович

-

- Advertisment -

Необхідно одночасно зняти недоторканність з президента, суддів і народних депутатів України. Таку думку висловив парламентарій і лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі авторської програми на телеканалі "112 Україна", відзначивши при цьому, що голосів для скасування депутатської недоторканності у Верховній Раді немає.

На його думку, якщо зняти недоторканність тільки з депутатів, то виникає реальна загроза зникнення українського парламентаризму, адже тоді депутати стануть повністю керованими.

"Зняття депутатської недоторканності в нинішніх умовах з окремих депутатів зробить з цього залу парламенту 423 слухняних болванчика, які будуть голосувати, безумовно, тільки за те, що скаже Банкова. І ми не віримо правоохоронним органам. Якщо ми позбавляємо сьогодні депутатів права щось говорити, навіщо тоді парламент, давайте його розпустимо", – обурюється політик.

Разом з тим, лідер партії "За життя" не вірить в зняття депутатської недоторканності до майбутніх виборів.

"Я пам'ятаю, як всі, хто зараз при владі, перед своїм приходом обіцяли зняти депутатську недоторканність. Взагалі у мене таке враження, що стародавнє прислів'я "дурням закон не писаний" і депутатська недоторканність якось поєднуються. Насправді нічого не буде і ніхто нічого не зніме. Залишилося всього пару днів, і парламент після великих канікул вступає в передвиборний період", – підкреслив парламентарій.

Раніше Вадим Рабінович засумнівався в дієздатності нинішнього депутатського складу, зазначивши при цьому, що в парламенті склалася кон'юнктура, при якій "чим менше ти голосуєш, тим менше наносиш шкоди країні".

"Я ніколи не голосував разом з БПП і "Народним фронтом" ні за бюджети уряду Яценюка, ні за бюджети Гройсмана, ні за "судову реформу", так як це робив, наприклад, "Опозиційний блок". Я жодного разу не був в "Феофанії" і не скористався компенсацією за перельоти чи житло… Я вже зараз серйозно думаю про те, чи маю я моральне право перебувати в такий Раді. Кожен політик, що поважає себе, повинен зрозуміти: ця Рада антинародна, вона не робить життя людей кращим, заможнішим, багатшим, тут немає коаліції, немає нормальної опозиції, це Рада щоденного порушення законів і Конституції", – резюмував лідер "За життя".

Як повідомляв сайт vikka.ua, за п’ять років купівельна спроможність кожного українця впала в декілька разів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкаському ЦНАПі представили нові художні виставки

У Черкаському ЦНАПі діє арт-простір, де обдаровані черкасці мають можливість презентувати свої роботи. Днями у закладі представили дві нові...

Їхав, упав, поскаржився на поліцію: на черкащанина відкрили справу за неправдиве повідомлення

Черкащанин звернувся зі скаргою на працівників поліції. Перевірка встановила, що він здійснив неправдиве повідомлення на спецлінію 102 через образу...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x