додому Новини Черкащина "Знімайте маски": Бродський звернувся до активістів, які блокували сесію Черкаської міськради (ВІДЕО)

"Знімайте маски": Бродський звернувся до активістів, які блокували сесію Черкаської міськради (ВІДЕО)

0

Народний депутат України ІІІ скликання Михайло Бродський осудив дії так званих "національних дружин", які прийшли у балаклавах на сесію Черкаської міськради та блокували роботу депутатів. Про це він заявив у "Вечірньому праймі" на телеканалі "112 Україна".

"Для них суддя, який ухвалює рішення не таке, як їм хочеться – сепаратист, депутати місцевої ради голосують не так – сепаратист. Вриваються, змушують депутатів голосувати на сесії міської ради в Черкасах. Може, у цих хлопців та їхніх командирів і прекрасні погляди, вони хочуть жити в гарній країні – тоді нехай ідуть на вибори, збирають кошти, допомагають бідним, інвалідам АТО", – наголосив політик.

За його словами, у всій Європі ухвалені закони, які забороняють закривати обличчя, особливо на масових заходах. Це безпека громадян. В часи Януковича цей закон був направлений проти Революції Гідності, тому тоді був негативно сприйнятий. Насправді ж це абсолютно нормальний закон.

"На жаль, так склалося, що обличчя закривають терористи, – зазначив Михайло Бродський. – Знімайте маски. Коли депутати голосують поіменно – їхнє прізвище відкрите, як би він не голосував, яка б його позиція не була. Так мають робити і активісти: зняти маску, якщо в них є своя позиція і вони відкрито про неї заявляють".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащани вимагали на сесії прийняття бюджету.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version