НовиниЧеркасиЗниклу черкаську неповнолітню розшукали в Умані

Зниклу черкаську неповнолітню розшукали в Умані

-

- Advertisment -

Правоохоронці шукали дівчинку всю ніч. З’ясувалося, що вона поїхала до знайомого. Зараз неповнолітня вдома. Про це повідомляє поліція Черкаської області. 

Повідомлення про зникнення 16-річної черкащанки надійшло до поліції вчора, близько 23:30 години. Про те, що донька від 26 січня невідомо де перебуває, заявив її батько. Поліцейські негайно розпочали пошуки. До роботи приступили працівники Черкаського районного управління поліції. Орієнтували весь особовий склад, який в нічний час був задіяний на патрулюванні міста.

Встановити місцезнаходження дівчини вдалося завдяки злагодженій роботі поліцейських ювенальної превенції районних управлінь у взаємодії із працівниками карного розшуку. У результаті проведених заходів правоохоронці встановили, що дівчина у Черкасах на залізничному вокзалі сіла на потяг, який прямував до Умані. Уманськими колегам негайно передали орієнтування. Вже в обід правоохоронці розшукали неповнолітню на уманському залізничному вокзалі.

Дівчина пояснила, що у неї з батьками виникло непорозуміння з приводу навчання, тому вона пішла з дому.

Зараз неповнолітня знаходиться вдома, з нею усе добре. Жертвою злочину вона не стала. Інспектори ювенальної превенції провели з родиною профілактичну роботу аби подібних випадків надалі не виникало.

Читайте також:

У Черкасах продають спортзал. Нині він перебуває в аварійному стані. Там нема ні вікон не дверей, підлога розібрана. Продається лише занедбана будівля.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Вандали в Черкасах пошкодили лавку на бульварі Шевченка

Сьогодні, 26 квітня, комунальники повідомили про пошкоджену лавку на бульварі Шевченка в Черкасах. Про це йдеться на фейсбук-сторінці КП...

В Умані “на гарячому” затримали збувача вогнепальної зброї

За процесуального керівництва прокурорів Уманської окружної прокуратури повідомили про підозру 42-річному чоловіку за фактом незаконного придбання, зберігання, носіння та...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x