НовиниЧеркасиЗниклу черкаську неповнолітню розшукали в Умані

Зниклу черкаську неповнолітню розшукали в Умані

-

- Advertisment -

Правоохоронці шукали дівчинку всю ніч. З’ясувалося, що вона поїхала до знайомого. Зараз неповнолітня вдома. Про це повідомляє поліція Черкаської області. 

Повідомлення про зникнення 16-річної черкащанки надійшло до поліції вчора, близько 23:30 години. Про те, що донька від 26 січня невідомо де перебуває, заявив її батько. Поліцейські негайно розпочали пошуки. До роботи приступили працівники Черкаського районного управління поліції. Орієнтували весь особовий склад, який в нічний час був задіяний на патрулюванні міста.

Встановити місцезнаходження дівчини вдалося завдяки злагодженій роботі поліцейських ювенальної превенції районних управлінь у взаємодії із працівниками карного розшуку. У результаті проведених заходів правоохоронці встановили, що дівчина у Черкасах на залізничному вокзалі сіла на потяг, який прямував до Умані. Уманськими колегам негайно передали орієнтування. Вже в обід правоохоронці розшукали неповнолітню на уманському залізничному вокзалі.

Дівчина пояснила, що у неї з батьками виникло непорозуміння з приводу навчання, тому вона пішла з дому.

Зараз неповнолітня знаходиться вдома, з нею усе добре. Жертвою злочину вона не стала. Інспектори ювенальної превенції провели з родиною профілактичну роботу аби подібних випадків надалі не виникало.

Читайте також:

У Черкасах продають спортзал. Нині він перебуває в аварійному стані. Там нема ні вікон не дверей, підлога розібрана. Продається лише занедбана будівля.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x