НовиниЧеркащинаЗниклого у Смілі пенсіонера знайшли мертвим

Зниклого у Смілі пенсіонера знайшли мертвим

-

- Advertisment -

У Смілі знайшли мертвим 67-річного Валерія Грапонова. Востаннє його бачили 17 липня. Увечері він пішов в магазин на автозаправці поблизу свого будинку. Відтоді чоловік пропав безвісти.

Родичі одразу почали пошуки. На тіло наткнувся онук Грапонова, який із товаришем "прочісував" територію. Про це написав на сайті "Про все" журналіст Сергій Радченко.

"Позаминулої п’ятниці, пів на десяту вечора, він пішов з дому на заправку "WOG", – розповідає онук загиблого Ярослав. Прізвище просить не вказувати. – Касири пізніше підтвердили, що дідусь там був. Згодом подивилися ще й по камерах спостереження. О 21.35 він вийшов звідти й попрямував у бік знаку "Сміла" на виїзді з міста. Він неподалік звідти жив. Що було потім, не відомо поки".

Зниклого пенсіонера шукали 5 діб.

"Де тільки ми не шукали, – продовжує хлопець. – І у знайомих, і в районі боліт. На п’яту добу я з товаришем знайшов його за метрів 300 від дороги. Було видно, що пролежав там не один день. Викликали поліцію. Згодом експертиза виявила у нього переломи ребер, ключиці та грудної клітини".

Ярослав підозрює, що вбити його діда могли місцеві. У жертви нічого не вкрали.

"Швидше за все, це навмисне убивство, – припускає смілянин. – І скоїли це місцеві. Приїжджі просто не знають про місце, де ми знайшли діда. Там хащі й канави. Коли ми його розшукали, то на ньому не було слідів крові. Тіло було вже чорним. Експерти сказали, що смерть , орієнтовно, настала три доби перед тим, як його знайшли".

У вечір зникнення при ньому була лише пенсійна банківська картка. Її не взяли. У версію про ДТП родич Грапонова не вірить.

"Є версія, що його могла збити машина. Але там такі травми, що навряд чи це так, – вважає Ярослав. – Та й ніхто б не тягнув його, залишивши машину, де часто їздять інші. Там, де ми знайшли дідуся, такий район, на якому постійно збираються наркомани різні. Подібні речі вже траплялися".

У Смілянській поліції загибель пенсіонера підтвердили. Проте від чого саме чоловік помер, поки не знають. Експертизи ще не було, запевняють правоохоронці. Кримінальну справу відкрили за статтею про убивство. Зловмисників поки не затримали.

Валерія Грапонова поховали 24 липня.

23 липня смілянські правоохоронці арештували двох чоловіків, які до смерті забили дерев’яними палицями іншого смілянина. Зараз вони під вартою. Стосунку до убивства Грапонова не мають.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах чоловік побив та обікрав знайомого у нього ж вдома.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x