додому Новини Черкащина Зміни до "канівських" рішень не внесені: частина депутатів покинула сесію

Зміни до "канівських" рішень не внесені: частина депутатів покинула сесію

0

Нагальні питання – проголосовані. Однак зміни до бюджетних рішень "канівської" сесії не внесені. Тому представники кількох політичних сил залишили сесійне засідання. Відтак секретар міської ради Ярослав Нищик закрив позачергову сесію, передає кореспондент vikka.ua.

На момент закриття засідання обранці встигли прийняти низку рішень. Зокрема, й зміни до бюджетного регламенту, які дають можливість продовжувати соціальні виплати черкасцям. Однак далі продовжувтаи роботу частина депутатів міськради відмовились.

"Ми попереджали, що готові далі працювати, але за однієї умови: внести зміни до бюджетних питань, які проголосовані на ганебній "канівській" сесії, – заявив з трибуна "порошенківець" Олександр Радуцький. – Я розмовляв учора з Джуган. Вона підтвердила, що ці всі зміни ми можемо проголосувати і в законний спосіб. Отож, чекаємо, коли вона вийде з відпустки. Потім будемо працювати далі".

Після цього представники фракції БПП "Солідарність" покинули сесійну залу. Їх прикладу послідували і колеги з "Партії вільних демократів" та "Громадянської позиції".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські депутати розповіли, як потрібно проводити сесію міськради.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version