додому Новини Зловмиснику, який підозрюється у декількох зґвалтуваннях та пограбуваннях черкащанок, винесуть вирок

Зловмиснику, який підозрюється у декількох зґвалтуваннях та пограбуваннях черкащанок, винесуть вирок

0

Групою прокурорів Черкаської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом зґвалтування жительки м. Черкаси 22 травня в лісосмузі, неподалік із автовокзалом, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Про це повідомляє прес-служба прокуратури в Черкаській області.

У понеділок, 22 травня, працівниками поліції під процесуальним керівництвом Черкаської місцевої прокуратури затримано зловмисника, який обґрунтовано підозрюється в скоєнні вказаного злочину, наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 152 КК України.

На цей час слідчим за погодженням прокурора скеровано до суду клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу тримання під вартою.

У ході досудового розслідування встановлено причетність підозрюваного до можливого скоєння інших кримінальних правопорушень проти статевої свободи і статевої недоторканості та насильницьких злочинів проти жінок, на сьогодні збираються докази та вирішується питання про оголошення зазначеній особі підозри в грабежах та розбійному нападі на жінок.

Крім того, під час проведення працівниками поліції та Черкаської місцевої прокуратури обшуку за місцем проживання вказаного чоловіка виявлено кілька жіночих золотих прикрас.

У зв’язку з проведенням досудового розслідування, прокуратура звертається до жителів м. Черкаси з проханням повідомити про відомі вам факти вчинення насильницьких злочинів щодо жінок з метою встановлення причетності затриманого зловмисника до скоєння інших кримінальних правопорушень, зібрання доказової бази та проведення необхідних слідчих (розшукових) дій для з’ясування всіх фактичних обставин в кримінальному провадженні.

У разі, якщо ви володієте такою інформацією, просимо вас звернутися до Черкаської місцевої прокуратури (вул. Б. Хмельницького, 60, м. Черкаси, тел. відділу з питань розгляду листів та прийому громадян – (0472) 45-65-44) або до Черкаського відділу поліції ГУ НП в Черкаській області (вул. Пастерівська, 104, м. Черкаси, тел. чергової частини – (0472) 39-36-01).

Досудове розслідування в указаному кримінальному провадженні триває, його хід взято на контроль Черкаською місцевою прокуратурою.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині за пограбування будинку судитимуть неповнолітнього.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version