додому Новини Черкащина Злетів у кювет та врізався в дерево: у ДТП на Черкащині постраждали...

Злетів у кювет та врізався в дерево: у ДТП на Черкащині постраждали троє осіб (Фото)

0

На автотрасі Київ – Одеса в Уманському районі трапилася дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль злетів у кювет.

Про це повідомляє пресслужба Управління ДСНС України в Черкаській області.

ДТП трапилася сьогодні, 11 лютого, близько 16 години. За попередньою інформацією, водій легковика не впорався з керуванням та злетів у кювет. Там машина перекинулася на врізалася в дерево. Внаслідок пригоди транспортний засіб зазнав значних механічних ушкоджень, його буквально сплюснуло.

На місці працювали спеціалісти служби порятунку, які провели роботи по відключенню акумуляторної батареї.

Окрім цього, у коментарі сайту vikka.ua інформацію про подію підтвердила речниця Обласного центру екстреної допомоги Ірина Назарок. Медикам надійшла інформація про те, що в понівеченій автівці перебуває троє постраждалих. На виклик прибули дві бригади екстренки.

Одного з постраждалих затисло в машині. На допомогу медикам прийшли правоохоронці та дістали чоловіка з автівки. Опісля всім трьом потерпілим працівники екстренки надали допомогу та госпіталізували їх до Уманської міської лікарні.

«У 20-річного чоловіка виявили закриту травму поперекового відділу хребта, у 31-річного – закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. У 22-річної дівчини діагностували струс та забій поперекового відділу хребта», – повідомила Ірина Назарок.

Як повідомляв сайт vikka.ua, біля пологового будинку у Черкасах зіштовхнулись дві автівки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version