НовиниЧеркащинаЗірковий черкащанин презентував новий хіт у трьох варіаціях (ВІДЕО)

Зірковий черкащанин презентував новий хіт у трьох варіаціях (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Бумбокс та The Gitas випустили спільну пісню "Тримай мене", презентація якої відбудетьсяся у трьох варіаціях. Про це повідомив прес-агент гурту "Бумбокс" на сторінці у Fecebook.

Андрiй Хливнюк і Саша Чемеров давно тримали в голові ідею записати спільну композицію і ось, нарешті, її вдалося втілити у життя. З невеликим тимчасовим розривом буде презентовано три версії треку: оригінальну, прем'єра якої відбулася 21 червня; акустичну, що побачила світ п’ятого липня i версію Чемерова.

Також, п’ятого липня була презентація кліпу на цю ж пісню.

"Перш за все, хочу подякувати тобі Сашко за можливість записати пісню, яку ми повинні були зробити ще 10 років тому. Та краще пізно, ніж ніколи. Вийшла просто офігенна пісня, котру я залюбки слухаю сам, і яка мені не набридла, незважаючи на те, що ми її вже тисячі разів послухали, поки зводили", − повідомив Андрій Хливнюк.

Зірковий черкасець розповів, що ідея пісні виникла спонтанно ще в 2017 році.

"Я дуже давно її виношував, але то часу не було, то щось інше заважало. Все почалося з того, що гітарист групи Димна Суміш, Сергій Мартинов запропонував гітарний риф, а Сашко в Лос-Анджелесі написав", − говорить Андрій Хливнюк.

Олександр Чемеров зазначає, що взяв цей риф, переклав, потім з’явилася мелодія, але не було тексту. Слова написав, вже коли летів із України в Америку і дописав, коли прилетів у Штати.

"Відповідно я теж мав свій текст і свою пісню на цей риф. Я дописав до мелодії, яка мені дуже сподобалася, брідж. І ми записали кожен на своєму континенті вокали, звели це все докупи і отримали пісню декількох гуртів. Трьох як мінімум: "Бумбокса", "The Gitas" та "Димної Суміші", адже над однією із версій цієї пісні працювали музиканти "Димної Суміші", гурту, якого, на жаль, вже не існує", − розповів Андрій Хливнюк.

Олександр Чемеров говорить, що пісня "Тримай мене" є дуже глибокою, однак має багато "повітря", для того, щоб слухай час домислив і виокремив у ній свій власний сенс.

Надалі цю пісню можна буде почути наживо на фестивалях в Україні.

Обкладинка авторства Гоші Винокурова

Фото: Nadia Belik, виступ The Gitas на фестивалі Porto Franko

На концерті Бумбокс в Познані, фото Артура Радько

 

Як повідомляв сайт vikka.ua, відомий співак виконав одну з пісень Винника французькою мовою.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x