додому Новини Черкащина Зіркова психологиня з Черкас презентувала дебютний кліп (ФОТО, ВІДЕО)

Зіркова психологиня з Черкас презентувала дебютний кліп (ФОТО, ВІДЕО)

0

У День святого Валентина відома психологиня та ведуча родом із Черкас Наталія Холоденко вразила своїх шанувальників дебютним роликом "Танець моїх крил", передає Хочу.ua.

Наталія почала сольну кар'єру під псевдонімом TALA. За словами артистки, сингл був записаний після зйомок самого відеоролика.

"Пісня "Танець моїх крил" була написана після зйомок кліпу. Як це не парадоксально, але спочатку ми зняли відео, а потім в терміновому порядку за пару годин написали кілька версій слів куплетів", – каже Холоденко.

Черкащанка зізналась, що все сталось несподівано, коли відомий кліпмейкер Олена Винярська знімала кліп для однієї виконавиці і запропонувала їй зняти хвилинний ролик.

"Олена запропонувала заспівати, але у мене в голові виник тільки приспів. Ми за 12 годин зняли відео, пошили костюми, зробили постановку з театром танцю Віталія Загоруйка, записали звукову версію, аранжування робив Влад Дарвін. Вірші куплетів написали з моєю подружкою, але Влад сказав їх повністю переписати за дві години. За добу кліп був повністю готовий", – розповідає Наталія.

Проте на той момент пісня так і не стала надбанням громадськості. Один із телевізійних проектів, з яким у Наталії Холоденко був контракт, заборонив випуск кліпу. Тому відеоробота пролежала більше року на полиці.

"Зараз дуже хочу, щоб ця пісня надихнула кожного, кому не вистачає відчуття польоту", – зазначила жінка.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанка підкорює головне вокальне шоу країни.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version