додому Новини Зимові канікули в черкаських школах можуть тривати місяць (ВІДЕО)

Зимові канікули в черкаських школах можуть тривати місяць (ВІДЕО)

0

Під час сьогоднішньої конференції педагогічних працівників Черкас міський голова Сергій Одарич запропонував гнучко змінювати навчальний процес для того, щоб заощаджувати газ. Про це повідомляє "Нова Доба".

Він зазначив, що сьогодні на відміну від попередніх років проблему теплозабезпечення міста за допомогою грошей і вчасних проплат за комунальні послуги не вирішити.

– Фізично, технічно Україна не матиме тієї кількості газу, яку мала в попередні роки, – зазначив Одарич. – Ми все робимо, щоб максимально частину міста можна було опалювати без газу. Черкаська ТЕЦ працює на вугіллі. Ми намагаємося перевести на альтернативне паливо і "Черкаситеплокомуненерго". Проте частину мікрорайонів міста, такі, як Луначарського, центр, "Митниця", поки що не можемо опалювати без газу. Натомість кількість газу, яка подаватиметься в місто буде зменшено.

Сергій Одарич закликав освітян бути готовими збільшити навчальне навантаження в теплі пори року (на початку осені та навесні), щоб збільшити кількість канікулярних днів узимку.

– Поки що ми готуємося до збільшення зимових канікул. А в ідеалі зимові канікули мали б тривати весь січень. Утім, якщо січень буде теплим, треба бути готовими запровадити додаткові канікули в лютому або в інший час, – сказав Сергій Олегович.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version