НовиниЧеркащинаЗігрітися немає чим: в одному із черкаських пунктах обігріву...

Зігрітися немає чим: в одному із черкаських пунктах обігріву не дають окріп для чаю (ФОТО)

-

- Advertisment -

В одному із черкаських пунктів обігріву люди не мають змоги зігрітися. Оскільки у відведеному для цього місці відсутня вода для чаю. Про це сайту vikka.ua повідомила черкащанка Ірина Прокопенко.

Жінка розповіла, що під час прогулянки зі своїм маленьким сином прийшла до пункту обігріву, що на бульварі Шевченка 307, хотіла випити гарячого чаю та трохи зігрітися. Однак на спеціально відведеному столі із позначкою "пункт обігріву" побачила лише пусті пластикові склянки, недоїдене печиво та пакетики для чаю.

"На питання де окріп, мені ніхто не відповів. Як можуть зігріти порожній стакан і пакет заварки, я не знаю. Проте, поряд, у цьому ж приміщенні, за гроші продають заварений гарячий чай", − повідомила у коментарі Ірина Пркопенко.

Начальник управління цивільного захисту Андрій Саленко переконує: очолюване ним відомство стежить за наявністю всього необхідного в пунктах обігріву.

"Ми періодично проїжджаємо всіма пунктами, перевіряємо, чи все є і підвозимо за необхідності", – розказав він у коментарі vikka.ua.

І запевнив – сьогодні ж дасть розпорядження доставити окріп до вказаного пункту обігріву і перевірити, чи він є в інших.

Зазначимо, що за інформацією Черкаської міськради, у Черкасах працюють 22 пункти обігріву, де жителі в холодну погоду можуть зігрітись та випити чаю. Напротивагу Черкасам, у сусідній Золотоноші працюють лише два обігрівальні пункти, однак вони повністю обладнані для того, щоб люди могли зігрітися, помитися, поїсти, відпочити та навіть випрати й висушити одяг.

"До нас постійно приходять люди, які потрапили у складну життєву ситуацію. Вони знають, що тут можна пообідати, зігрітися, подивитися телевізор і навіть підстригтися. Пообідати – це означає мати страви на перше, друге і гарячий чай, причому котлета, риба чи печінка – у постійному меню. Пункт обігріву функціонує протягом робочого дня (з 8-ої до 17-ої) з понеділка до п’ятниці", − повідомила директор закладу Людмила Неліна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський журналіст вважає пункти обігріву профанацією.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині поліція розслідує побиття пенсіонера

Поліція розпочала досудове розслідування щодо 33-річного жителя Канівщини за фактом нанесення тілесних ушкоджень пенсіонеру. Про це повідомляє пресслужба ГУНП...

У Черкасах провели обласний етап пісенного конкурсу «Червона рута» (ВІДЕО)

У Черкасах відбувся обласний відбірковий конкурс ХVIІ Всеукраїнського фестивалю «Червона рута». Переможці братимуть участь у фіналі наступного року. Відбір...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x