додому Новини Черкащина Зібрали вантажівку доказів: на Черкащині "накрили" групу домушників (Фото)

Зібрали вантажівку доказів: на Черкащині "накрили" групу домушників (Фото)

0

На Черкащині викрили злочинне угруповання, члени якого займалися пограбуванням будинків.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Так, під час розгляду справ про квартирні пограбування на Уманщині правоохоронці виявили ряд схожостей між ними. Тому було встановлено, що в регіоні працює злочинна група домушників. Також правоохоронці встановили, що злодії добре поінформовані. Оскільки обкрадали будинки лише заможних громадян та знали, коли тих не буде вдома.

Пізніше було встановлено і особи ймовірних крадіїв. Ними виявилися троє жителів Уманського району. Злодії діяли за чіткою схемою: один збирав усю інформацію, визначав об’єкт для пограбування, з’ясовував, коли господарів немає вдома, і все передавав спільникам. Інші ж двоє безпосередньо проникали до будинку та виносили усі цінні речі.

Під час обшуків за місцем проживання підозрюваних, правоохоронці вилучили набори відмичок, велику суму грошей, золоті прикраси, будівельну та побутову техніку, зброю та інші речі, які раніше були викрадені у потерпілих.

Наразі встановлено, що підозрювані причетні щонайменш до 15 крадіжок. Двох зловмисників було затримано, місце знаходження третього встановлюють.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах пограбували таксиста.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version