додому Новини Черкащина Жорсткий фінансовий регламент черкаський виконком так і не ухвалив

Жорсткий фінансовий регламент черкаський виконком так і не ухвалив

0

Через нестачу коштів у міському бюджеті Черкас хочуть запровадити жорсткий фінансовий регламент. Про це на засіданні виконкому повідомила директор департаменту фінансової політики Наталія Джуган, інформує кореспондент vikka.ua.

За її словами, в бюджеті розвитку на цей рік не вистачає понад 230 млн грн. Таким чином чимало об’єктів можуть бути не профінансовані.

– Зміни до регламенту поставлять всіх у рівні умови. Тоді розпорядник коштів, директор департаменту подаватиме заявку куратору, зазвичай заступнику міського голови, заявки на фінансування. Якщо заявка не погоджується, то має надаватися вмотивована відповідь. Таким чином все фінансування проводитиметься рівно і без затримок, – зазначила Наталія Джуган.

Секретар міської ради Олександр Радуцький підтримав цей проект, зазначивши, що це дозволить уникнути незрозумілих затримок із фінансуванням. Він зауважив, що зараз деякі проплати відбуваються в ручному режимі. Так, не проходить аванс по ремонту вулиці Симоненка, не сплачуються кошти "Дирекції парків" за освітлення парку "Сосновий бір", реконструкцію кладовища тощо.

Але в поіменному режимі цей проект рішення не був підтриманий.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкаський виконком хочуть повернути активіста, якого виключили за зрив сесії.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version