НовиниЖодного з чинних міністрів не повинно бути в новому...

Жодного з чинних міністрів не повинно бути в новому Кабміні, – Томенко

-

- Advertisment -

Демократичні сили, що пройшли в Парламент, підтримую ідею, що новий уряд має бути сформований із професіоналів, а не за партійно-квотним принципом. Про це заявив радник Президента України родом із Черкащини Микола Томенко, повідомляє прес-служба нардепа.

Так, за його словами, такої думки дотримуються у "Блокові Петра Порошенка", "Народному фронті", "Самопомочі".

– Виходячи з того, що всі вищезгадані політичні сили публічно затаврували ганьбою ідею уряду, сформованого за принципом партійних квот та земляцтва, а також враховуючи те, що маємо доволі критичне ставлення до діяльності нинішнього уряду загалом та багатьох міністерств зокрема, було би правильно і справедливо, щоб після того, як Верховна Рада VII скликання припинить свою діяльність, а нинішній Кабінет Міністрів подасть у відставку, всі теперішні міністри не розглядалися на посади в майбутній, сподіваюсь, професійний уряд, – зазначив радник Президента.

Стосовно прем’єра Арсенія Яценюка, то, за словами Миколи Томенка, він – єдиний, хто отримав від суспільства невеликий шанс і далі обіймати посаду прем’єр-міністра у вже сформованому суспільством та коаліцією новому професійному уряді.

– Кажу про "певний" шанс для Яценюка, бо, як відомо, виборча кампанія "Народного фронту" зводилась до необхідності підтримати його на посаду прем’єр-міністра, і цю ідею підтримали 22,14% виборців. А враховуючи, що участь у виборах взяли 52,42% населення, то виходить, що його реальна підтримка складає 11,6% від загальної кількості громадян України, – зазначив Томенко. – Тому, підтримуючи те, що Яценюк повинен залишитись на посаді прем’єр-міністра, переконаний, що жоден член нинішнього уряду не має потрапити до нового професійного Кабінету Міністрів.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Ватутіному проведуть в останню путь захисника України

Сьогодні, 29 травня, у Ватутіному відбудеться прощання з солдатом Русланом Богатирьовим, який загинув у боях за Україну. Про це...

Деякі черкасці сьогодні будуть без гарячої води

Сьогодні, 29 травня, мешканці житлового будинку по вул. Смаглія, 6 залишаться без гарячого водопостачання. Про це повідомляє пресслужба КПТМ...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x