додому Новини Спорт Жоден інфраструктурний спортивний проект не заплановано в бюджеті Черкас, – Володимир Гриценко

Жоден інфраструктурний спортивний проект не заплановано в бюджеті Черкас, – Володимир Гриценко

0

Жодного будівництва нових спортивних об’єктів в бюджеті Черкас на 2019 рік не передбачено. Депутат міської ради від Партії вільних демократів Володимир Гриценко вважає, що над такими проектами, як будівництво Палацу спорту в Південно-західному районі, реконструкції спортивної зали школи № 34, будівництво спортивних майданчиків на березі Дніпра, можна ставити хрест. Про це інформує прес-служба ПВД.

Загалом на спортивну галузь міста мер Анатолій Бондаренко і його більшість у міській раді (партії "Батьківщина", "Свобода", "Самопоміч", "ЧЕРКАЩАНИ") виділили 36 млн. грн. Це близько 5% від усього бюджету розвитку Черкас.

"Про великі інфраструктурні проекти ні слова. Мабуть, мер Бондаренко хоче розвивати медицину, а не здорову націю. Адже на саму медицину виділили більше 12% бюджету. Як можна говорити про міжнародні досягнення у волейболі, баскетболі, футболі, міні-футболі, гандболі, коли у нас в Черкасах немає залу, який відповідав би європейським нормам? Як можна говорити про розвиток набережної, як спортивної зони, коли навіть на спортивні майданчики на березі Дніпра не виділено ні копійки? Про який розвиток дитячого спорту можна говорити, коли вже другий рік триває ремонт спортивної зали в школі №34? За що Бондаренко так не любить спорт?" – говорить Володимир Гриценко.

Він наголосив, що "Вільні демократи" по всіх великих інфраструктурних проектах подавали свої пропозиції. Проте жодна не була врахована владою.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на округи опозиційних депутатів у ПСЕРі не виділено ні копійки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version