НовиниЧеркащина"Живі книги": юних черкащан запрошують взяти участь у бібліотечному...

"Живі книги": юних черкащан запрошують взяти участь у бібліотечному фотоконкурсі

-

- Advertisment -

Черкащан закликають взяти участь у новому бібліотечному конкурсі на найкращий фото колаж #живі_книги. Завдання учасників конкурсу: обрати книгу з виразною обкладинкою й "продовжити" зображення на ній у реальному житті. Про це інформують у Черкаській обласній бібліотеці для дітей, яка є організатором заходу.

На такій світлині читач може "подарувати" персонажеві з палітурки ноги, руки, елементи гардеробу, довести до кінця якісь його дії тощо. "Зливатися" з обкладинкою можуть не лише люди, а й тварини, й навіть іграшки.

Фантазія учасників – не обмежена, кількість робіт теж. Організатори лише просять, аби їхнє позування не було небезпечним для життя й не порушувало чинного законодавства. Автором фотоколажу може стати будь-який читач віком до 18 років.

Змагання присвячується Міжнародному дню дитячої книги, тож на креативні роботи чекають від сьогодні й до 20 вересня 2019 року.

Світлини надсилати на електронну адресу бібліотеки: obk2002@ukr.net. При цьому необхідно зазначити ім’я та прізвище конкурсанта, його контактні дані (телефон, електронну адресу) й посилання на особистий Instagram-акаунт (за наявності).

Не заборонено паралельно розміщувати свої колажі на власних акаунтах, тільки просять підписувати такі публікації хештегом конкурсу. Роботи, не надіслані на скриньку змагання, але розміщені на власних сторінках, до конкурсу братися не будуть.

Найкращі світлини впродовж змагання публікуватимуться в сторіз (історіях) профілю бібліотеки в Instagram із подальшим збереженням в окремому альбомі й із зазначенням авторства. Підсумки будуть підбиті до Всеукраїнського дня бібліотек, і переможці отримають символічні нагороди.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Смілі змагалися "супер-бабусі".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x