додому Новини Черкащина Житлово-комунальним господарством у Черкасах керує надзвичайник (ДОКУМЕНТ)

Житлово-комунальним господарством у Черкасах керує надзвичайник (ДОКУМЕНТ)

0

Обов’язки директора Департаменту ЖКК Черкаської міськради тимчасово очолив Андрій Саленко – начальник міського управління цивільного захисту. Про це йдеться в розпорядженні за підписом першого заступника міського голови Станіслава Овчаренка, передає кореспондент vikka.ua.

У документі зазначається, що виконання обов’язків директора департаменту ЖКК тимчасово покладено на Андрія Саленка у зв’язку з відстороненням від виконання повноважень за посадою директора департаменту Олександра Яценка, відсутністю внаслідок тимчасової непрацездатності першого заступника департаменту Олексія Шкіньова та заступника директора – начальника управління ЖКГ Андрія Наумчука.

Андрій Саленко очолюватиме департамент на час відсутності іншого керівництва із правом підпису документів фінансового характеру, – йдеться в розпорядженні.

Нагадаємо, перший заступник департаменту ЖКК Олексій Шкіньов, заступник директора Андрій Наумчук та начальник управління вуличної інфраструктури Сергій Отрешко одночасно пішли на лікарняний.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські комунальники не будуть працювати у міськраді, поки не "вилижуть" вулиці.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version