НовиниЧеркащинаЖителям Черкас на замітку: де і коли збиратимуть великогабаритне...

Жителям Черкас на замітку: де і коли збиратимуть великогабаритне сміття

-

- Advertisment -

Згідно з рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 17.04.2019 №414 "Про введення в дію рішення конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів (великогабаритних та ремонтних) на території м. Черкаси (зі змінами)", товариство з обмеженою відповідальність "Сантехбудконструкція" визнано на конкурсній основі офіційним надавачем послуг з вивезення великогабаритних та ремонтних відходів, пише "Дзвін".

Вивезення великогабаритних та ремонтних відходів здійснюється відповідно до графіку, а саме:

– в одноквартирних житлових будинках приватного сектору збір та вивезення великогабаритних відходів здійснюється на власних присадибних ділянках та у місцях визначених мешканцями приватного сектору чотири рази на місяць.

– в багатоповерхових житлових будинках збір та вивезення великогабаритних відходів здійснюється за адресами:

ВАЖЛИВО:

Великогабаритні відходи – тверді відходи, розміри яких перевищують 50 x 50 x 50 сантиметрів, що не дає змоги розмістити їх у контейнерах об’ємом до 1,1 куб. метра.

Ремонтні відходи – залишки речовин, матеріалів, предметів, виробів, що утворилися під час проведення у житловому будинку, окремій квартирі, будинку громадського призначення капітального та поточного ремонту, перепланування, переобладнання, прибудови тощо.

Важливо пам’ятати, що будівельне сміття ніколи не можна викидати у сміттєві баки, призначені для домашнього сміття, це категорично заборонено.

Великогабаритні та ремонтні відходи мають збиратись лише на вказаних вище адресах (контейнерних майданчиках). Вразі накопичення та вивезення не в установлених місцях великогабаритних та ремонтних відходів, контролюючим органом у сфері благоустрою міста – управлінням інспектування Черкаської міської ради, буде складено протокол за адміністративне правопорушення та винесений штраф.

 За детальною інформацією слід звертатися до ТОВ "Сантехбудконструкція" за адресою: вул.Смілянська, 145, тел. (0472) 56-01-01; 65-13-82.

Як повідомляв сайт vikka.ua, невідомі підпалили на Черкащині стихійний смітник.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині судитимуть водія, який пропонував хабар поліцейським

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт проти жителя міста Черкаси, який запропонував неправомірну вигоду працівникам поліції. Про це повідомляє...

На Черкащині рятувальники зводять укріплювальні дамби

У зоні підтоплення та на понижених прирічкових територіях Черкаської області рятувальники вживають превентивних заходів для запобігання погіршенню ситуації. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x