додому Новини Кримінал Жителя Звенигородщини, який воював проти захисників «Азовсталі», судитимуть

Жителя Звенигородщини, який воював проти захисників «Азовсталі», судитимуть

0
бойовик ДНР

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жителя Звенигородщини за фактами участі в діяльності терористичної організації «Донецька народна республіка» та державної зради. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

бойовик ДНР

Досудовим розслідуванням встановлено, що 34-річний чоловік з 2017 року проходив службу в незаконному збройному формуванні «1-му армійському корпусі 3-ої окремої гвардійської мотострілкової бригади» так званої ДНР.

Крім того, вказана особа з 24.02.2022 перейшов на бік російської федерації та спільно зі збройними силами рф брав участь у бойових діях проти ЗСУ на тимчасово окупованих територіях Бахмутського й Горлівського районів Донецької області, а також заводу ПрАТ «Металургійний комбінат «Азовсталь»» м. Маріуполь Донецької області.

Вказана особа переховується від слідства від слідства на тимчасово окупованій території України. Його оголошено в розшук та стосовно нього судом надано дозвіл на затримання.

Довідково: санкція ч. 1 статті 258-3 КК України передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років з конфіскацією майна або без такої; санкція ч. 1 статті 111 КК України передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також:

За матеріалами черкаської СБУ отримав бойовик «лнр» отримав термін

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version