додому Новини Кримінал Жителя Золотоніщини судитимуть за розповсюдження дитячої порнографії 

Жителя Золотоніщини судитимуть за розповсюдження дитячої порнографії 

0
розбещення неповнолітні
suspilne.media

Жителя Золотоніського району судитимуть за підозрою в розповсюдженні порнографічних матеріалів та розбещенні непонолітніх. Справу скерували до суду, йому загрожує ув’язнення. Повідомляє Черкаська обласна прокуратура.

розбещення неповнолітні
suspilne.media

За версією слідства, 40-річний житель Золотоніського району за допомогою соціальних мереж розповсюджував зображення та відеофайли порнографічного характеру, у тому числі й ті, що належать до дитячої порнографії. Зокрема, чоловік розповсюджував зображення порнографічного характеру серед дітей.

Кримінальне провадження відкрите за фактом розповсюдження зображень порнографічного характеру, у тому числі вчиненого повторно, розповсюдження дитячої порнографії, розпусних дій щодо неповнолітньої та малолітньої особи (ч. 1, 3 ст. 301, ч. 3 ст. 301-1, ч.1,2 ст.156 КК України).

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно підозрюваного.

У разі доведення вини чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років.

Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також:

Помер лікар Джон Навара, який переїхав на Черкащину із Краматорська

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version